Η Gaga φτάνει στο “Edge of Glory” με Versace

To νεό video clip της Lady Gaga για το τραγούδι “The edge of Glory” έκανε πρεμιέρα στο αμερικάνικο “Dancing with the stars” αφήνοντας άφωνο όλο τον πλανήτη (ξανά!).

Η Gaga περνάει μια Versace φάση και όπως δηλώνει σκοπεύει να περάσει τους επόμενους μήνες αποκλειστικά και μόνο vintage Versace! Για πρώτη φορά στο video clip της δεν αλλάζει (άπειρα) κοστούμια αλλά αντίθετα φοράει μόνο ένα και σε κάποια πλάνα προσθέτει ένα μεταξωτό πολύχρωμο πουκάμισο! Κανείς μέχρι στιγμής δεν έχει μιλήσει για οικονομική συμφωνία εκατομυρίων αλλά μυρίζομαι super deal ανάμεσα στη Donatella Versace και τη Monster Mother ήτοι Lady Gaga! Η Donatella δήλωσε μετά από την προβολή του video “Νιώθω μεγάλη τιμή που η Lady Gaga αποφάσισε να φορέσει Versace σε όλο το video clip! Είμαι μεγάλη φαν και πιστεύω ότι και ο αδερφμός μου Gianni θα εκτιμούσε το ταλέντο της. Όπως και εκείνος, η Lady Gaga δεν φοβάται να περάσει τα όρια και να δημιουργήσει τη δική της γλώσσα παίρνοντας στοιχεία από τη μόδα, τη μουσική, το θέατρο και τις τέχνες!

To βασικό κομμάτι που φοράει είναι ένας δερμάτινος κορσές και ένα δερμάτινο σορτσάκι τα οποία έχουν διακοσμηθεί με χρυσά τρουκς! Τα κοσμήματα είναι επίσης Versace και μπορείς να διακρίνεις το κολιέ με την κλασική μέδουσα!

Read More

And More