Η Victoria παρουσιάζει την “οικονομική” συλλογή της

Που να ήξερε ο Marc όταν ονόμαζε τη συλλογή του “Marc by Marc Jacobs” ότι θα ξεκινούσε σχολή;

Η Victoria παρουσιάζει την οικονομική (λέμε τώρα) συλλογή της υπό τον πρωτότυπο τίτλο “Victoria By Victoria Beckham”! Η ανοιξιάτικη συλλογή για το 2012 περιλμαβάνει φορέματα σε έντονα χρώματα με αέρα 60s. H ίδια η σχεδιάστρια λέει ότι η έμπνευση της έρχεται από την ηρωίδα καρτούν “Emily the Strange” και δηλώνει στη WWD “Είναι το τέλειο καλοκαιρινό φόρεμα, είναι διασκεδαστικό, είναι ευκολοφόρετο και μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ. Με τον τρόπο αυτό “ανοίγω” τα σχέδια μου στις γυναίκες και στα κορίτσια που θέλουν κάτι λιγότερο σφικτό, κολλητό και αυστηρά δομημένο. Επίσης είναι πιο άνετα για όλη τη διάρκειατης ημέρας αφού μπορεί να συνδυαστεί με φλατ ή ψηλοτάκουνα και να δείξει τέλειο.

Οι τιμές της νέας συλλογής κυμαίνονται από 410 έως 1.100 ευρώ! Δεν είναι η επιτομή του φτηνού αλλά σαφώς είναι πιο οικονομικά από την κύρια συλλογή της, που οι τιμές κυμαίνονται στα 3.300 ευρώ.

Ανυπομονώ να δω τη Victoria να περπατάει στους δρόμους του LA με τα καινούρια 60s φορεματάκια της μετά την γέννηση της κόρης της! Φαντάζομαι από τώρα τη λεζάντα της φωτογραφίας με την τριπλή επανάληψη του ονόματος της “Η Victoria φοράει Victoria by Victoria Beckham”.

Read More

And More