Καλεσμένη σε γάμο: Πάρε ιδέες από τα πιο εντυπωσιακά outfits των σταρ και κλέψε τις εντυπώσεις

Τα στιλιστικά διλήμματα της γυναίκας αυξάνονται όταν έρχεται αντιμέτωπη με καλέσματα σε βάφτιση, γάμο, πάρτι ή special events. Εμείς όμως, γι’ αυτό είμαστε εδώ! Αρκετά συχνά μας στέλνεις τις ερωτήσεις στην στήλη του Q&A στο Tlife κι εμείς σου απαντάμε το συντομότερο δυνατό για να σε βοηθήσουμε.

Αυτήν τη φορά δεν θα απαντήσουμε προσωπικά σε κάποια απάντηση, αλλά θα προσπαθήσουμε να σου προσφέρουμε την ιδανική στιλιστική έμπνευση για να πάρεις ιδέες και να φτιάξεις τα δικά σου looks. Οι εμφανίσεις των σταρ είναι το καλύτερο inspiration για τέτοιες περιστάσεις κι εμείς κοιτάξαμε να τις εκμεταλλευτούμε και να σου τις προτείνουμε. Μπορείς να κάνεις copy μερικά στοιχεία από το κάθε στιλ και να τα “παντρέψεις” με δικές σου ιδέες.

 

Το wrap φόρεμα είναι μια πολύ κομψή επιλογή που κολακεύει όλες τις σιλουέτες. Διάλεξε ένα φόρεμα που θα έχει velvet ύφασμα ώστε να δείχνει πιο φίνο το αποτέλεσμα. Μπορείς αντί για τις κλασικές γόβες να επιλέξεις πέδιλα και να κάνεις το σύνολο πιο fresh και ενημερωμένο.

 

Σε περίπτωση που αποφασίσεις να βάλεις ένα φόρεμα σε οποιαδήποτε γραμμή (mini, midi, maxi) κι έχει minimal style, μπορείς να του δώσεις twist και να το “μεταμορφώσεις” σε ένα πολύ ξεχωριστό κομμάτι. Τι θα κάνεις λοιπόν; Θα φορέσεις ένα καλσόν με glitters και πέδιλα σε διαχρονικό ύφος.

 

Η αλήθεια είναι ότι αυτή η εμφάνιση είναι από τις αγαπημένες μου. Τόσο κομψή, τόσο μοναδική, τόσο elegant που με αφήνει σχεδόν άναυδη. Αν θέλεις ένα look σαν της Maggie Gyllenhaal τότε φόρεσε ένα αέρινο φόρεμα σε nude απόχρωση και σέταρέ το με ένα μαύρο σακάκι. Σε αξεσουάρ επέλεξε μαύρη τσάντα και γόβες, ενώ σε κοσμήματα ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια.

 

Ο μινιμαλισμός μπορεί να λειτουργήσει υπέρ σου, μιας και είναι ένα style που πάντα εκπέμπει sophisticated ύφος. Ένα σατέν φόρεμα σε απλή γραμμή είναι τέλεια επιλογή, μόνο που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στα εσώρουχα για να μην διαγράφουν. Επέλεξε να το σετάρεις με πέδιλα και φίνα κοσμήματα, ενώ σε πανωφόρι επέλεξε μια γούνα ή ένα πλατό σε ανοιχτό χρώμα και ριχ’το στους ώμους σου.

 

Η παντελόνα είναι μια safe επιλογή για ένα γάμο αφού κρύβει τις ατέλειες και κάνει το αποτέλεσμα να φαίνεται πολύ κομψό. Εμείς θα σου προτείναμε να την αναδείξεις με ένα διάφανο τοπ κι ένα σουτιέν με δαντέλα, ενώ σε παπούτσια ταιριάζουν και οι γόβες αλλά και τα πέδιλα.

 

Το παντελόνι που φοράς στο γραφείο μπορεί να γίνει το βασικό κομμάτι για ένα wedding look. Συνδύασέ το με ένα εντυπωσιακό τοπ σε ανοιχτό χρώμα που θα σου προσφέρει λάμψη και sophisticated αποτέλεσμα, ενώ σε παπούτσια μπορείς να φορέσεις γόβες ή πέδιλα. Η καλύτερη επιλογή που μπορείς να κάνεις σε πανωφόρι είναι ένα ανδρικό σακάκι.

 

Το βελούδινο κοστούμι που χάρηκες τόσο πολύ την περίοδο των γιορτών θα σε συνοδεύσει και στο γάμο που είσαι καλεσμένη. Μπορείς εσωτερικά να προσθέσεις ένα δαντελένιο body ή ένα πουκάμισο και να προσθέσεις ένα ζευγάρι χρυσά κρικάκια. Για να μην κρυώνεις μπορείς να βάλεις ένα καλό παλτό και να δημιουργήσεις το απόλυτο layer.

 

H ολόσωμη φόρμα είναι η πιο εύκολη λύση για τέτοια καλέσματα, αφού δεν χρειάζεσαι άλλα ρούχα για να τη σετάρεις. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι εντυπωσιακά ή minimal αξεσουάρ και σε πανωφόρι μια κάπα, αφού ταιριάζει απόλυτα με αυτό το fashion item.

 

H στιλιστική επιλογή της Sarah Jessica Parker είναι πολύ κομψή και δεν έχει εποχή. Μπορείς δηλαδή να φορέσεις το look της χειμώνα – καλοκαίρι και να προσθέσεις τα ιδανικά αξεσουάρ για να του δώσεις το ύφος που θέλεις. Μπορείς λοιπόν, να φορέσεις μια full skirt με ένα δαντελένιο τοπ και να προσθέσεις ένα ζευγάρι γόβες ή πέδιλα. Η επιλογή που έχεις σε πανωφόρι είναι μια γούνινη εσάρπα, ενώ από το σύνολο δεν πρέπει να λείπουν τα εντυπωσιακά σκουλαρίκια και βραχιόλια.

 

Η Nicole Kidman θα σε πείσει να βάλεις χρώμα στη ζωή σου και στο look που θα επιλέξεις για το γάμο που είσαι καλεσμένη. Για παράδειγμα, μπορείς να σετάρεις μια midi φούστα σε έντονο χρώμα με ένα pastel top και να φέρεις την ισορροπία στο αποτέλεσμα με ένα ζευγάρι απλές γόβες.

 

Παρόλα αυτά, αν το look της Nicole σου φαίνεται too busy για τα δικά σου δεδομένα, μπορείς να ακολουθήσεις το δρόμο της Alexa Chung. Μπορείς να φορέσεις δηλαδή, μια μαύρη midi φούστα σε συνδυασμό με ένα ανδρικό πουκάμισο. Τα high heels είναι αναπόσπαστο στοιχεία του outfit, ενώ σε πανωφόρι μπορείς να διαλέξεις ένα ανδρικό και oversized παλτό που θα ολοκληρώσει με androgyne style.

Read More

And More