Mad VMA 2018: Τι φόρεσαν οι διάσημες στο κόκκινο χαλί;

Τα Mad Video Music Awards επέστρεψαν για την 15η απονομή τους. Αυτή η μεγάλη γιορτή της μουσικής διεξάχθηκε το βράδυ της Τετάρτης (27-06) στο γήπεδο Tae Kwon Do στο Φάληρο με κεντρικό παρουσιαστή της βραδιάς τον Θέμη Γεωργαντά. Από το φαντασμαγορικό event δεν έλειψαν τα εντυπωσιακά shows και οι εμφανίσεις των Ελλήνων καλλιτεχνών, τόσο στο stage, όσο και στο κόκκινο χαλί!

Το Tlife τις τελευταίες μέρες σε κρατούσε συνεχώς ενήμερη και σου παρείχε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τις πρόβες και τα παρασκήνια. Ήρθε η ώρα λοιπόν, να δούμε όλες τις διάσημες Ελληνίδες που πέρασαν από το κόκκινο χαλί και που πόζαραν στον φωτογραφικό φακό.

Μετακινήσου προς τα κάτω και δες τα εντυπωσιακά σύνολα και όλες τις στιλιστικές λεπτομέρειες…

 

Η Τάμτα επέλεξε ένα vintage iconic dress GIANNI VERSACE με μεταλλικά στοιχεία, το οποίο συνδύασε με μια chain bag Versace από τα NAK και Balmain γόβες με vintage αλυσίδες στον αστράγαλο. Ολοκλήρωσε με vintage γυαλιά ηλίου GIANFRANCO FERRE.

 

H Ντορέττα Παπαδημητρίου με costum made look BSB, πέδιλα Giuseppe Zanotti και σκουλαρίκια Elena Kougianou.

 

Η Μαίρη Συνατσάκη φόρεσε ένα mini glittery φόρεμα σε συνδυασμό με ένα αέρινο και ημιδιάφανο πανωφόρι, τα οποία ήταν costume made από την Yvonne Bosnjak. Στο σύνολο πρόσθεσε μια ζώνη κι ένα ζευγάρι point toe γόβες.

 

Η Ελένη Φουρέιρα εμφανίστηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο της, με ένα mini φόρεμα Stelios Koudounaris και διάφανα plastic booties.

 

Η Κατερίνα Στικούδη έκανε την εμφάνισή της με ένα κίτρινο και αέρινο φόρεμα Christos Costarellos σε συνδυασμό με κοσμήματα Myrto Danelian.

 

Η Demy επέλεξε ένα λαμπερό total white look του Έλληνα σχεδιαστή Lukas Alifragis, κι έκανε πιο εντυπωσιακό το σύνολο με layered necklaces στο λαιμό.

 

Η Κατερίνα Καινούργιου με λευκό σατέν τοπ και μαύρη παντελόνα MI-RO. Στο outfit πρόσθεσε ένα clutch Urania Gazelli.

 

H Naya φόρεσε ένα light blue latex φόρεμα Atsuko Kudo σε συνδυασμό με powder pink platform sandals.

 

Η Σάσα Σταμάτη προτίμησε ένα μίνι glittery φόρεμα με έναν ώμο και πέδιλα σε κίτρινο χρώμα.

 

Η Έλενα Τσαγκρινού επέλεξε ένα ασύμμετρο φόρεμα σε σκούρα χρώματα, τόνισε τη μέση της με μια μαύρη ζώνη και ολοκλήρωσε με strappy πέδιλα.

 

Η Ιλένια Ουίλιαμς φόρεσε ένα λευκό φόρεμα For Love And Lemons και PVC πέδιλα Gianvitto Rossi από τα καταστήματα ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ.

 

Η Ευρυδίκη με μαύρο one shoulder crop top και λευκή παντελόνα του σχεδιαστή STELIOS KOUDOUNARIS.

 

H Antonella από τους Kings επέλεξε ένα maxi dress σε μεταλλικές αποχρώσεις.

 

Η Σίσσυ Χρηστίδου φόρεσε ένα one shoulder gown Nidodileda με μεταλλικά tribal prints, μια bohemian ζώνη και μαύρα ankle boots.

 

Η Έλενα Γαλίφα φόρεσε μια δημιουργία και παπούτσια Deux Homme.

 

H Shaya έκανε την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί με μια ολόσωμη φόρμα με cuts.

 

 

Read More

And More