Μπρίτνεϊ Σπίαρς : Οι πρώτες φωτογραφίες με το υπέροχο νυφικό της

Η Britney Spears και ο αγαπημένος της Sam Asghari παντρεύτηκαν το απόγευμα της Πέμπτης 10/6 με θρησκευτικό γάμο, ανταλλάσσοντας όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης μπροστά στα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Η παραμυθένια τελετή πραγματοποιήθηκε στο Λος Άντζελες και το ζευγάρι παντρεύτηκε υπό άκρα μυστικότητα σε μια τελετή με περίπου 60 καλεσμένους, μεταξύ των οποίων οι Drew Barrymore, Madonna, Donatella Versace, Paris Hilton και Kathy Hilton, υπήρξαν όμως και Έλληνες καλεσμένοι, ανάμεσά τους, ο Δημήτρης Γιαννέτος και η Μαρία Μενούνος.

Λίγo πριν δημοσιεύτηκαν οι πρώτες φωτογραφίες από την τελετή και βλέπουμε για πρώτη φορά το υπέροχο νυφικό της που έχει  την υπογραφή του οίκου Versace και τις ανέβασε η σχεδιάστρια και καλεσμένη στο γάμο Donatella Versace.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Donatella Versace (@donatella_versace)

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Donatella Versace (@donatella_versace)

Ένα κομψό bridal maxi dress με leg cut και υπέροχο off shoulder σχέδιο που η Britney το συνδύασε με epic τούλινο πέπλο και λευκό μεταξωτό τσόκερ σαν κόσμημα στο λαιμό.

Aπό την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό ότι θα παντρευτεί η Britney ξεκαθάρισε  ότι το επίσημο νυφικό της θα το ράψει η αγαπημένη της φίλη Donatella Versace. Η Britney είναι μεγάλη οπαδός του οίκου Versace και έχει φορέσει πολλές φορές δημιουργίες του σε επίσημες εμφανίσεις της αλλά και on stage οπότε ήταν πολύ εύκολο να αποφασίσει ποιος οίκος θα αναλάβει και την bridal εμφάνιση της!

Read More

And More