Ο Νίκος Βέρτης κάνει την διαφορά φέτος στο on stage style με δημιουργίες Spiros Stefanoudakis

Ο Nίκος Βέρτης ξεκίνησε τις φετινές του εμφανίσεις στο ΥTON, για μία ακόμη φορά με τεράστια επιτυχία, ενώ φέτος εμφανίζεται στην σκηνή πιο καλοντυμένος από ποτέ! Για τις on stage επιλογές τους ο Νίκος Βέρτης, μαζί με την στιλίστρια Nικόλ Παναγιώτου που επιμελείται τα look του καλλιτέχνη, εμπιστεύτηκαν τον σχεδιαστή που λατρεύουν οι celebrities: Spiros Stefanoudakis!

Ο καταξιωμένος σχεδιαστής που λατρεύουν οι διάσημες Ελληνίδες ανέλαβε τα stage look του Νίκου Βέρτη και αποθέωσε το στιλ του τραγουδιστή με τις δημιουργείς τους.

 

 

 

Ο Νίκος Βέρτης εμφανίζεται στην σκηνή με πουκάμισο που έχει λεπτομέρειες από Black Nickel Zipper στο μανίκι και στο γιακά που δίνει μια Rock-Glam ενδυματολογική άποψη στο look, ενώ το παντελόνι σε πιο cool-baggy διάθεση με μια πιέτα στο τελείωμα του προσθέτει  μια πιο elegant λεπτομέρεια στο όλο stage look!

 

Ο Σπύρος Στεφανουδάκης είναι ένας σχεδιαστής που παρακολουθούμε τα τελευταία χρόνια για την ανοδική του πορεία. Και είναι από τους λίγους δημιουργούς που δεν σταματά να μας εντυπωσιάζει με τις συλλογές του, με τα fashion project του και τις υπέροχες καμπάνιες του αλλά και τις custom celebrity δημιουργίες του

Read More

And More