Οι καλοντυμένες της εβδομάδας: Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση!

Άλλη μια εβδομάδα έφτασε στο τέλος της και δεν μας απογοήτευσε καθόλου στιλιστικά!
Και επειδή η πηγή έμπνευσης από το στιλ των celebrities έχει γίνει πλέον αγαπημένη μας συνήθεια και αυτή την εβδομάδα τις εντοπίσαμε και ξεχωρίσαμε τις πιο καλοντυμένες.

Λατρέψαμε το custom-made Ralph Lauren look της Jessica Alba, βρήκαμε πολύ chic την εμφάνιση της Rihanna με το vintage Chanel σύνολο της αλλά λατρέψαμε και το συνδυασμό μαύρου-μπλε της Emma Roberts που τον ολοκλήρωσε ιδανικά με τα μεταλλικά αξεσουάρ.

Εσύ ποιά εμφάνιση ξεχωρίζεις; Ψήφισε την αγαπημένη σου!

/
H Jessica Alba στο Stand Up To Cancer event, στο Los Angeles φόρεσε ένα custom-made Ralph Lauren Collection λευκό δερμάτινο φόρεμα και το συνδύασε με μαύρα Jimmy Choo πέδιλα και ένα M2Malletier clutch.

/
Στο ίδιο event η Emma Roberts συνδύασε ένα Kate Spade τοπμε απλικαρισμένα κρύσταλλα με μια μπλε skater skirt και Casadei μεταλλικές γόβες.

/
Η Gwyneth Paltrow επέλεξε ένα coballt blue φόρεμα με έντονα κοψίματα, από τη συλλογή του David Koma spring/summer 2014.

/
Η Lily Collins διάλεξε μια ολόσωμη φόρμα Emilio Pucci και την ταίριαξε με μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα.

/
Η Anne Hathaway εμφανίστηκε με ένα look Viktor & Rolf από τη συλλογή spring/summer 2014.

/
Ενώ η Diane Kruger φόρεσε μια floral ολόσωμη φόρμα Erdem από τη συλλογή pre-spring/summer 2014, και τη συνδύασεμε ένα Charlotte Olympia clutch και Celine γόβες.

/
Η Rihanna στην εμφάνιση της στο show Good Morning America φόρεσε ένα vintage Chanel ταγέρ από τη συλλογή spring/summer 1993 – με ένα Adam Selman λευκό body και Manolo Blahnik γόβες με straps.

/
Η Jennifer Connelly για την εμφάνιση της στο show: Late night with Jimmy Fallon διάλεξε ένα μαύρο δαντελένιο φόρεμα Dolce & Gabbana και το συνδύασε με Christian Louboutin γόβες.

/
Η Helena Christensen στα εγκαίνια της έκθεσης Visual Journey στη Νέα Υόρκη φόρεσε μια πετρόλ ολόσωμη φόρμα και την ταίριαξε με μαύρες γόβες και ένα πολύχρωμο clutch bag.

/
H Julianne Moore στο Non Stop press conference στο Λονδίνο συνδύασε ένα Alexander McQueen top και φούστα με ένα ζευγάρι Christian Louboutin πέδιλα.

/
H Cate Blanchett στα AACTA Awards στο Σίδνει, επέλεξε να φορέσει ένα φόρεμα Givenchy by Riccardo Tisci από τη συλλογή spring/summer 2014.

/
Η Sandra Bullock στα Directors Guild of America Awards στο Los Angeles φόρεσε μια μαύρη τουαλέτα Roland Mouret και την ταίριαξε με ένα Roger Vivier clutch.

Read More

And More