Οι καλοντυμένες της εβδομάδας: Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση!

H εβδομάδα που μας πέρασε είχε μεγάλο στιλιστικό ενδιαφέρον και πολλές red carpet εμφανίσεις!
Και επειδή η πηγή έμπνευσης από το στιλ των celebrities έχει γίνει πλέον αγαπημένη μας συνήθεια και αυτή την εβδομάδα τις εντοπίσαμε και ξεχωρίσαμε τις πιο καλοντυμένες.

Λατρέψαμε το outfit της Cate Blanchett στα Critics’ Choice Movie Awards, βρήκαμε πολύ chic την εμφάνιση της Keira Knightly και της Ashley Olsen αλλά μας άρεσε πολύ και το Tory Burch look της Jessica Alba.

Εσύ ποια εμφάνιση ξεχωρίζεις; Ψήφισε την αγαπημένη σου!

/
H Cate Blanchett στα Critics’ Choice Awards φόρεσε ένα maxi Lanvin φόρεμα από την pre-autumn/winter 2014 συλλογή.

/
Στο ίδιο event η Amy Adams φόρεσε ένα Roland Mouret φόρεμα και το συνδύασε με Neil Lane κοσμήματα.

/
Η Adèle Exarchopoulos επέλεξε ένα φόρεμα από τη συλλογή Louis Vuitton spring/summer 2014.

/
Η Georgia May Jagger σε εμφάνιση της στο Berlin Fashion Week φόρεσε ένα γαλάζιο φόρεμα με βολάν και το συνδύασε με μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα.

/
Η Charlize Theron στο Sean Penn & Friends Help Haiti Home Gala στο Λος Άντζελες φόρεσε ένα Givenchy by Riccardo Tisci φόρεμα, με Christian Louboutin ψηλοτάκουνα πέδιλα, Saint Laurent clutch και Harry Winston κοσμήματα.


Στο ίδιο event, η Diane Kruger εμφανίστηκε με ένα μαύρο Preen φόρεμα, λευκές Stuart Weitzman γόβες και κοσμήματα H. Stern.


H Jessica Alba στο πάρτι για τα εγκαίνια του Tory Burch Rodeo Drive store στο Los Angeles φόρεσε Tory Burch φούστα και cropped top και τα συνδύασε με λευκές γόβες.


Η Keira Knightley στην πρεμιέρα της νέας ταινίας της, Jack Ryan: Shadow Recruit φόρεσε ένα navy blue φόρεμα Chanel και το συνδύασε με μαύρες σατέν γόβες.


Η Kate Bosworth στο Art of Elysium Gala φόρεσε ένα φόρεμα Dior με απλικαρισμένες λεπτομέρειες και το συνδύασε με μαύρες μυτερές γόβες.


Στo ίδιο event η Amber Heard φόρεσε ένα μαύρο, vintage φόρεμα κεντημένο με παγιέτες και το συνδύασε με ένα ζευγάρι μαύρες peep toes.


Η Naomi Watts στο G’Day USA Gala στο Λος Άντζελες φόρεσε μια γαλάζια τουαλέτα Marchesa με λεπτομέρειες από δαντέλα.


H Ashley Olsen στα εγκαίνια της έκθεσης “Diane von Furstenberg Journey of a Dress” φόρεσε ένα μαύρο-ασύμμετρο φόρεμα και το συνδύασε με μαύρες, μυτερές ψηλοτάκουνες γόβες.

Read More

And More