Όσκαρ 2024: Τι σημαίνει η κόκκινη καρφίτσα που φόρεσαν  αρκετοί καλλιτέχνες στην φετινή τελετή!

Στα φετινά  Όσκαρ για μία ακόμη χρονιά οι εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί μονοπώλησαν τα φλας με τα εντυπωσιακά celebrity look.Υπέροχες high fashion επιλογές που μας εντυπωσίασαν.Αυτό όμως που μας τράβηξε επίσης την προσοχή ήταν μία κόκκινη καρφίτσα που φόρεσαν αρκετοί καλλιτέχνες στην φετινή απονομή.

REUTERS/Carlos Barria

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mark Ruffalo (@markruffalo)

Πρόκειται για ένα statement σύμβολο της οργάνωσης Artists4Ceasefire, που φορώντας το οι καλλιτέχνες ζητούν την μόνιμη και διαρκή κατάπαυση του πυρός στη Γάζα.

REUTERS/Carlos Barria

REUTERS/Aude Guerrucci

Η Billie Eilish αποφάσισε να συνδυάσει την total Chanel εμφάνισή της με την κόκκινη καρφίτσα μαζί με τον αδελφό της Finneas ενώ την καρφίτσα φόρεσε και ο Αιγυπτιοαμερικανός ηθοποιός Ramy Youssef. Και οι τρεις σταρ έχουν μιλήσει αρκετά ανοιχτά για τη γενοκτονία στη Γάζα.

Επίσης η Eugene Lee Yang που ήταν υποψήφια για Καλύτερη Ταινία Κινουμένων Σχεδίων, συνδύασε το κόκκινο φόρεμα που σχεδίασε για εκείνη ο  Walter Mendez με την καρφίτσα.

 REUTERS/Aude Guerrucci

Η ιθαγενής ηθοποιός και μοντέλο Quannah Chasinghorse, η οποία είναι στολισμένη με μαύρα φτερά και κόκκινο φόρεμα, φέρει επίσης μια καρφίτσα απόψε.

REUTERS/Sarah Meyssonnier

Η Ava Duvernay, η οποία φόρεσε ένα baby blue custom Louis Vuitton φόρεμα, το συνδυάζει επίσης την καρφίτσα.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mark Ruffalo (@markruffalo)

Ο Mark Ruffalo, ο οποίος έχει ταχθεί αρκετά υπέρ της κατάπαυσης του πυρός στη Γάζα, έχει φορέσει την καρφίτσα σε κάθε απονομή βραβείων αυτή τη σεζόν. Το ίδιο έκανε και χθες που ήταν υποψήφιος για Όσκαρ στη κατηγορία δεύτερου ανδρικού ρόλου για την ταινία Poor Things.Μία γενναία κίνηση που λίγοι καλλιτέχνες τόλμησαν αλλά τελικά έκαναν την διαφορά!

 

 

Read More

And More