Ποιος είπε ότι η εγκυμοσύνη σκοτώνει το στιλ; Οι celebrities το διαψεύδουν…

Η γιορτή της μητέρας μας θυμίζει πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος της και μας δίνει την αφορμή να σταθούμε για ένα λεπτό και να αναλογιστούμε το αιώνιο σύμβολο αγάπης, φροντίδας, ελπίδας και καταφυγής!

Εξετάζοντας το στιλ των σύγχρονων εγκύων βλέπουμε ότι τα βαρετά υπερμεγέθη φορέματα από τα καταστήματα με είδη bebe ανήκουν στο παρελθόν! Πλέον, κάθε έγκυος που έχει άποψη για το στιλ της ξέρει πως να προσαρμόζει τις τάσεις στη “φουσκωμένη” σιλουέτα της! Το παιχνίδι με τα μήκη, τα χρώματα, τα prints και την κοιλίτσα έχει πολύ ενδιαφέρον!

Η Natalie Portman περπάτησε το χειμώνα που μας πέρασε σε κάθε κόκκινο χαλί και παρέλαβε κάθε βραβείο με τουαλέτες υψηλής ραπτικής και ψηλοτάκουνα! Η επιτυχία του Black Swan συνοδεύτηκε από μια εγκυμοσύνη με αποτέλεσμα το στιλ της να προσαρμοστεί με εντυπωσιακό τρόπο στις νέες της διαστάσεις! Το πρόσωπο της γινόταν ακόμα πιο γλυκό όσο μεγάλωνε η κοιλιά της!
Η Kate Hudson δεν έχει κανένα πρόβλημα να τονίσει την κοιλίτσα της με μια κίτρινη, μάξι τουαλέτα από τον οίκο Versace! Όσο περισσότερο φουσκώνει τόσο πιο ευτυχισμένη νιώθει και δεν έχει κανένα λόγο να το κρύψει! Τα έντονα χρώματα ήταν πάντα κομμάτι της γκαρνταρόμπας της και δεν τα αποχωρίζεται ούτε τις τελευταίες εβδομάδες της εγκυμοσύνης της!

H Δέσποινα Καμπούρη είναι μια από τις πιο στιλάτες παρουσιάστριες της νέας γενιάς! Αντιμετωπίζει τις αλλαγές στο σώμα της χωρίς να αλλάζει τίποτα στην γκαρνταρόμπα της! Δείχνει βέβαια προτίμηση στις loose γραμμές που επιτρέπουν στην κοιλίτσα της να διαφαίνεται!
To μίνιμαλ στιλ της Selma Blair δεν επηρεάζεται από τις αλλάγες στο σώμα της! Δίνει έμφαση σε ουδέτερα χρώματα όπως το nude και προσθέτει προσωπικές πινελιές μέσα από αξεσουάρ και κοσμήματα!

Η Πέγκυ Ζήνα έκανε την τελευταία επαγγελματική της εμφάνιση στη σκηνή του Greek Idol με τη μικρή κοιλιά της να διαγράφεται ελάχιστα κάτω από το sur mesure φόρεμά της! Μίνιμαλ και κλασική όπως πάντα, προτιμά τις λιτές γραμμές και τη μονοχρωμία!
Τα χιλιόμετρα που περπάτησε στις πασαρέλες της δίδαξαν πως να ενσωματώνει κάθε νέα τάση στο στιλ της με επιτυχία! Οι εμφανίσεις της Κάτιας Ζυγούλη διέπονται πάντα από άψογο στιλ! Η πρώτη της εγκυμοσύνη την ομόρφυνε πολύ ενώ η δεύτερη -σύμφωνα με τις φήμες- σίγουρα θα καταφέρει χωρίς αμφιβολία το ίδιο!

Η Jessica Alba γίνεται μανούλα για δεύτερη φορά και ξέρει τη διαδικασία! Αποφεύγει τα πολύ ψηλά τακούνια αλλά δε λέει όχι στις άνετες πλατφόρμες ακόμα και για τις καθημερινές της βόλτες! Προτιμάει να είναι φυσική σε μακιγιάζ και μαλλιά και δεν αγοράζει ειδικά ρούχα εγκυμοσύνης, απλώς επιλέγει πιο άνετες γραμμές!
Η προσεχώς πολύτεκνη Victoria Beckham θα περπατάει με 14ποντα παπούτσια ακόμα και στο δρόμο για το μαιευτήριο την ημέρα που θα γεννήσει! Το στιλ δεν επιδέχεται εκπτώσεις ούτε καν όταν έχουν σπάσει τα νερά! Η νέα της συλλογή για τον προσεχή χειμώνα χαρακτηρίζεται από άνετες γραμμές που αγκαλιάζουν απαλά το σώμα, λες και ήξερε ότι θα χρειαστεί πιο φαρδιά ρούχα τη σεζόν που έρχεται!

Read More

And More