STARSTYLE: Ψήφισε την πιο καλοντυμένη celebrity του 2014!

Καλωσορίσαμε πλέον το 2015 και δεν θα μπορούσαμε να αποχαιρετήσουμε τη χρονιά που πέρασε με καλύτερο τρόπο από μια αναδρομή στις glamorous, red carpet εμφανίσεις αλλά και τα κομψά casual street looks από τις celebrities που μας ενέπνευσαν το 2014.

Το TLIFE που αγαπάει να παίρνει ιδέες από το στιλ των επωνύμων δεν θα μπορούσε λοιπόν να μην συγκεντρώσει και να μην σου δώσει την ευκαιρία να αναδείξεις την πιο καλοντυμένη! Ποιά ήταν λοιπόν η star του στιλ;

Δες τις 12 επώνυμες που ξεχωρίσαμε για εσένα και ψήφισε την δική σου αγαπημένη!

Εmma Watson
/
Ενώ πολλές από τις ηθοποιούς της γενιάς της επιλέγουν να “παίζουν safe”-στιλιστικά αποφεύγοντας τις πιο περίπλοκες τάσεις, το 2014 η Emma θα μπορούσε να θεωρηθεί το κορίτσι με τη μεγαλύτερη τόλμη στο κομμάτι της μόδας. Απλά θυμήσου το συνδυασμό παντελόνι-φόρεμα Dior Couture με το οποίο συγκλόνισε στις Χρυσές Σφαίρες.

Suki Waterhouse
/
Εφόσον η καριέρα της εκτοξεύθηκε μέσα στο 2014, με ρόλους ταινιών και καμπάνιες μόδας η Suki δεν έμεινε σχεδόν καθόλου μακριά από το κόκκινο χαλί. Με σύντροφό της τον Bradley Cooper, η Suki έπρεπε να περιηγηθεί στα πάντα, από τα Oscars μέχρι dinners στο Λευκό Οίκο, και το έκανε με μια νεανική, σύγχρονη και μοντέρνα προσέγγιση στο ντύσιμο.

Jourdan Dunn
/
Οι εμφανίσεις της Jourdan Dunn έχουν σχεδόν πάντα μεγάλο στιλιστικό ενδιαφέρον. Ακόμα και όταν είναι οff-duty επιστρέφει στις ρίζες της στο Λονδίνο και τραβάει πάντα την προσοχή με τις απίστευτα cool strret εμφανίσεις της.

Emma Stone
/
Το 2014 ήταν άλλη μια δυνατή χρονιά για την Emma Stone, η οποία έκανε πολλές και άψογες εμφανίσεις κατά τη διάρκεια της προώθησης της ταινίας της “The Amazing Spider-Man 2”. Εδώ ξεχωρίσαμε μια από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της με ένα κίτρινο Atelier Versace column dress.

Cate Blanchett
/
Η Cate Blanchett είναι μία από τις σπάνιες περιπτώσεις ηθοποιού που σχεδόν ποτέ δεν κάνει λάθος βήμα στο κόκκινο χαλί, αλλά δεν μπορεί ποτέ να θεωρηθεί και προβλέψιμη. Αντιθέτως πειραματίζεται συνεχώς με τα σχέδια του οίκου Chanel και πολλών ακόμα κορυφαίων οίκων -πάντα προσθέτοντας τη δική της σφραγίδα.

Rihanna
/
Ενώ το στιλ της στο κόκκινο χαλί τρασβάει αναμφισβήτητα την προσοχή- ποιος μπορεί να ξεχάσει το περίφημο γυμνό φόρεμα; – το street style της Rihanna φαίνεται φέτος πως έχει μια πιο ώριμη προσέγγιση για την μόδα. Ενώ θα βρεθεί πάντα στα πρωτοσέλιδα με τα εντυπωσιακά φορέματα που επιλέγει για τα events πιο υψηλού προφίλ, το off duty στιλ της είναι αυτό για το οποίο τη λατρεύουμε.

Victoria Beckham
/
H Victoria Beckham συνήθως προτιμά να φοράει κομμάτια από τις επόμενες συλλογές του ομώνυμου brand της. Εδώ τη βλέπουμε με ένα φόρεμα σε κοραλί απόχρωση που το συνδύασε με ψηλοτάκουνες γόβες σε αντίστοιχη απόχρωση.

Amal Clooney
/
Λίγες γυναίκες βρέθηκαν σε τόσα πρωτοσέλιδα το 2014 όσα η Αmal Alamuddin – η οποία έγινε η νέα κυρία Clooney, τον Αύγουστο του 2014. Ατελείωτα blogs και sites ανέλυσαν τη νυφική γκαρνταρόμπα της δικηγόρου, η οποία αποτελείτο από Alexander McQueen, Giambattista Valli, Dolce & Gabbana και Stella McCartney, για να μην αναφέρουμε τo κατά παραγγελία νυφικό φόρεμα της σχεδιασμένο από τον Oscar de la Renta.

Lupita Nyong’o
/
Μπορεί να άρχισε πρόσφατα τις red carpet εμφανίσεις, φαίνεται όμως πως η Lupita Nyong’o διαθέτει φυσικό ταλέντο. Εντυπωσιάζει συνεχώς με την τάση της για ενδιαφέρουσες σιλουέτες και μια παλέτα ζωηρών χρωμάτων, και σε κάθε λίστα με καλοντυμένες υπάρχει μια θέση για αυτήν.

Keira Knightley
/
Τα events για την προώθηση της ταινίας “The Imitation Game” μετατράπηκε σε πασαρέλα, χάρη στην παρουσία της Keira στο κόκκινο χαλί. Παρόλο που η ίδια προτιμάει κλασικούς οίκους όπως – Chanel, Valentino, Prada – η ηθοποιός φέτος επένδυσε και σε μια καλή δόση βρετανικών brands, όπως Erdem, Michael van der Ham και Simone Rocha.

Angelina Jolie
/
Oι κριτικοί του στιλ μπορεί μερικές φορές να απογοητεύονται με την εξάρτηση της Angelina στο κλασικό μαύρο και άσπρο, την προτίμησή της σε λίγους σχεδιαστές και σε συκεκριμένες σιλουέτες. Ποιός όμως να την κατηγορήσει όταν πάντα οι εμφανίσεις της είναι τόσο άψογες; Λίγοι έχουν κατακτήσει το στιλ όσο η Angelina – και μια απόδειξη είναι το Ralph & Russo σύνολο που επέλεξε για τη συνάντησή της με τη Βασίλισσα.

Lily Aldridge
/
Η Lily Aldridge έχει αυτή την αξιοζήλευτη ισορροπία που τόσο συχνά απολαμβάνουμε σε μοντέλα. Το καθημερινό της στιλ είναι τόσο εντυπωσιακό όσο και οι βραδινές της εμφανίσεις. Το να κάνεις focus στο στιλ είναι συχνά το κλειδί – όπως εδώ, με το δραματικό φόρεμα της που κράτησε το make-up κλασικό και τα μαλλιά της slicked πιασμένα πίσω.

Read More

And More