Τα beach looks των σταρ: Πάρε ιδέες και δημιούργησε stylish σύνολα για την παραλία

Οι σταρ έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό να κάνουν τις εμφανίσεις τους στην παραλία, στις πισίνες και στα θέρετρα. Σε πρώτη φάση σου είχα δείξει ΕΔΩ τα μαγιό που έχουν επιλέξει για να πάρεις ιδέες και να ξέρεις σε τι θα επενδύσεις, αλλά σήμερα έχω ετοιμάσει για εσένα κάτι ξεχωριστό.

Μένουμε στο ίδιο beach mood, μόνο που αυτήν τη φορά βάζουμε στο μικροσκόπιο τα looks που έχουν επιλέξει οι διάσημες για να συνδυάσουν το μαγιό τους, τα σύνολα που προτίμησαν για να παρευρεθούν στις παραλίες κ.λ.π., και αυτά που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον. Μπορείς να εμπνευστείς για ακόμα μια φορά από τα celebrity looks, να πάρεις ιδέες και να δημιουργήσεις μοναδικά outfits που θα σε κάνουν να νιώθεις ξεχωριστή. Πριν περάσουμε στο κυρίως θέμα οφείλω να σου πω ότι τα περισσότερα ρούχα και αξεσουάρ που θα δεις παρακάτω μπορείς να τα βρεις στην αγορά.

 

Η αγαπημένη μου Emily Ratajkowski φόρεσε μια λευκή παντελόνα σε συνδυασμό με το πουά μπικίνι της. Αυτό που μας ξετρέλανε είναι το oversized καπέλο που θεωρείται hot trend.

 

H Izabel Goulart φόρεσε πάνω στο σκάφος μια wrap μάξι φούστα, ένα λευκό vintage bikini top και φυσικά δεν ξέχασε να προσθέσει στο look μια oversized τσάντα κι ένα ψάθινο καπέλο.

 

Η Jasmine Tookes προτίμησε να “παντρέψει” το μονόχρωμο μαγιό της με ένα tropical shorts, χρυσά σκουλαρίκια (τέλεια επιλογή) και printed sunglasses.

 

H Alessandra Ambrosio φόρεσε πάνω από το μπικίνι της ένα fish net φόρεμα και sneakers, δημιουργώντας το απόλυτο sporty styling για την παραλία.

 

Η Romee Strijd φόρεσε πάνω από το μπικίνι της ένα fish net τοπ και σορτς και ολοκλήρωσε με cat eye sunglasses.

 

H Elsa Hosk φόρεσε το λευκό μπικίνι της με ντένιμ σορτς κι ένα ριγέ ανδρικό πουκάμισο. Σε αξεσουάρ επέλεξε μια ψάθινη τσάντα και χρυσούς κρίκους.

 

Η Chiara Ferrangi συνδύασε το λευκό ολόσωμο μαγιό της με ένα μπεζ ψηλόμεσο σορτς. Αυτό που μας αρέσει πολύ είναι το layer με τα κολιέ που έχει κάνει, καθώς και τα vintage γυαλιά ηλίου.

 

Η Kourtney Kardashian επέλεξε ένα σορτς με gingham prints, το οποίο συνδύασε με ένα tie front πουκάμισο και ένα ψάθινο καπέλο.

 

Η Olivia Culpo έδειξε την προτίμησή της στα gingham prints, επιλέγοντας ένα total look σε μαύρο και λευκό χρώμα. Μας αρέσει η option του παντελονιού στην παραλία, αφού δίνει capri style στο αποτέλεσμα.

 

Η Gigi Hadid όταν είχε έρθει στη Μύκονο επέλεξε να φορέσει πάνω στο σκάφος ένα λευκό τοπ κι ένα ντένιμ σορτς. Ολοκλήρωσε με mask sunglasses και μια colorful bag, θυμίζοντάς μας λίγο το στιλ των ’00s.

 

H Hailey Baldwin σε ένα ραντεβού με τον Justoin Bieber στην παραλία, επέλεξε να συνδυάσει το μαύρο της μπικίνι με ένα printed παρεό και slides με πέρλες.

 

 

Read More

And More