Tα celebrity looks της εβδομάδας: Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση!

Μια βδομάδα ακόμα έφτασε στο τέλος της, οι αγαπημένες μας celebrities και πάλι κυκλοφόρησαν και οι επιλογές τους στο ντύσιμο είχαν πολύ ενδιαφέρον…

Όπως συνηθίζoυμε λοιπόν κάθε εβδομάδα συγκεντρώσαμε και αυτή τη φορά τις ωραιότερες εμφανίσεις που είδαμε και σου τις παρουσιάζουμε για να αναδείξεις την πιο καλοντυμένη.

Εσύ ποιά ξεχωρίζεις λοιπόν; Ψήφισε την αγαπημένη σου!

/
H Kate Moss σε event στο Λονδίνο εμφανίστηκε με ένα δερμάτινο κολάν, ένα distressed t-shirt, μαύρο γούνινο παλτό και Alaia booties.

/
H Alexa Chung στο Rodeo Drive, στο Los Angeles εμφανίστηκε με ένα καρό μίνι φόρεμα και το συνδύασε με μαύρα Charlotte Olympia slippers και το Chanel τσαντάκι της.

/
Η Diane Kruger σε εμφάνιση της στο Park City, Utah φόρεσε ένα Chloé πουκάμισο, μια Chanel pencil φούστα και ολοκλήρωσε το look της με ένα μπροκάρ παλτό και ένα ζευγάρι μαύρα ankle boots.

/
H Allison Williams στο Christian Dior couture show φόρεσε δερμάτινο παντελόνι, πλεκτή μπλούζα, γόβες και μπεζ παλτό, όλα Dior.

/
Στο ίδιο event η Kate Bosworth φόρεσε ένα καρό φόρεμα με ιριδίζουσες λάμψεις και το συνδύασε με μαύρες μυτερές γόβες.

/
Η Arizona Muse επέλεξε ένα Dior denim φόρεμα και το ταίριαξε με μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες.

/
Η Keira Knightley για την πρεμιέρα της νέας ταινίας της Jack Ryan: Shadow Recruit στο Λονδίνο επέλεξε ένα μαύρο φόρεμα από τη συλλογή Proenza Schouler άνοιξη/καλοκαίρι 2014.

/
Η Claire Danes στα Producers Guild of America Awards, συνδύασε το Christian Dior φόρεμα της με Christian Louboutin μεταλλικές γόβες και ένα Bottega Veneta clutch.

/
Η Karlie Kloss στο Christian Dior autumn/winter 2014 menswear show φόρεσε ένα λευκό Dior φόρεμα μαύρες μυτερές γόβες.

/
H Lupita Nyong’o σε εμφάνισή της στο show Late Night With Jimmy Fallon φόρεσε top και παντελόνι Cushnie et Ochs με Paul Andrew ψηλοτάκουνες γόβες και Kwiat κοσμήματα.

/
Η Anne Hathaway στο Sundance Film Festival φόρεσε ένα μάλλινο κυπαρρισί κοστούμι και το συνδύασε με μαύρα biker boots.

/
Η Doutzen Kroes σε μια street εμφάνισή της φόρεσε μια ριγέ Alexander Wang φούστα και τη συνδύασε με ένα Balmain t-shirt και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα Azzedine Alaia.

Read More

And More