Τα celebrity looks της εβδομάδας: Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση!

Άλλη μια εβδομάδα έφτασε στο τέλος της και δεν μας απογοήτευσε καθόλου στιλιστικά!
Και επειδή η πηγή έμπνευσης από το στιλ των celebrities έχει γίνει πλέον αγαπημένη μας συνήθεια και αυτή την εβδομάδα τις εντοπίσαμε και ξεχωρίσαμε τις πιο καλοντυμένες.

Εμεις λατρέψαμε το J. Mendel look της Εmma Watson, βρήκαμε πολύ chic την εμφάνιση της Scarlett Johansson με το Michael Kors κοστούμι και τα χρυσά πέδιλα αλλά και το Giambattista Valli Couture outfit, της Jennifer Connelly.

Εσύ ποιά εμφάνιση ξεχωρίζεις; Ψήφισε την αγαπημένη σου!

/
Η Scarlett Johansson στην πρεμιέρα της ταινίας Captain America: The Winter Soldier στο Παρίσι, φόρεσε ένα Michael Kors κόκκινο κοστούμι και το συνδύασε με χρυσά πέδιλα.

/
Η Emma Watson στην πρεμιέρα της ταινίας Noah στη Μαδρίτη, φόρεσε μια ολόσωμη J. Mendel φόρμα με Gianvito Rossi γόβες.


Στο ίδιο event, η Jennifer Connelly εμφανίστηκε με ένα Giambattista Valli Couture spring/summer 2014 φόρεμα και το συνδύασε με nude ψηλοτάκουνα πέδιλα.

/
Η Dianna Agron στο πάρτι του 100ου επεισοδίου της σειράς Glee στο Λος Άντζελες, εμφανίστηκε με ένα Miu Miu spring/summer 2014 φόρεμα και το συνδύασε με λευκά πανύψηλα πέδιλα.

/
Η Eva Mendes στο Eva Mendes for New York & Company launch dinner, στο Λος Άντζελες φόρεσε ένα δαντελένιο φόρεμα από τη συλλογή της και το συνδύασε με Bionda Castana γόβες.

/
Η Naomie Harris στα εγκαίνια της έκθεσης Bond In Motion στο Λονδίνο, φόρεσε ένα Burberry λευκό ταγέρ και το συνδύασε με μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα και Smythson clutch.

/
H Kate Winslet στην πρεμιέρα της ταινίας Divergent στο Los Angeles φόρεσε ένα SAFiYAA spring/summer 2014 φόρεμα και το συνδύασε με Alexander McQueen clutch.


Στο ίδιο event η Zoe Kravitz φόρεσε ένα Balenciaga spring/summer 2014 φόρεμα και ψηλοτάκουνα πέδιλα.


Ενώ η Bella Thorne φόρεσε ένα Franziska Fox crop-top και φούστα με Jimmy Choo πέδιλα.

/
H Emma Stone στη συνέντευξη τύπου της ταινίας: The Amazing Spider-Man 2 στο Σίδνει, φόρεσε ένα Chloe pre-autumn/winter 2014 φόρεμα και το συνδύασε με Christian Louboutin γοβες.

/
H Jourdan Dunn στα Good Morning America studios, στη Νέα Υόρκη εμφανίστηκε με μια pencil φούστα με παγιέτες, μαύρο t-shirt και ολοκλήρωσε το look της με μαύρα ankle boots και δερμάτινο jacket.

/
Η Jessica Alba, στη βόλτα της στο Λος Άντζελες φόρεσε μια τζιν ολόσωμη φόρμα και τη συνδύασε με φλατ σανδάλια και Roger Vivier τσάντα.

Read More

And More