H πιο καλοντυμένη!

Τα πιο στιλάτα σύνολα που είδαμε από τις διάσημες αυτή την εβδομάδα στο instagram

Το ΣΚ είναι το διήμερο της ξεκούρασης και εδώ στο Tlife θέλουμε να σου κρατάμε συντροφιά με τον καλύτερο τρόπο!Έχουμε λοιπόν καθιερώσει ένα απολαυστικό θέμα, κάθε σαββατοκύριακο, που μπορείς να χαζέψεις αλλά και να εμπνευστείς. Μέσα από το instagram διαλέγουμε τις πιο ωραίες φωτογραφίες που ανέβασαν οι διάσημες, μέσα στην εβδομάδα και ενώ βλέπουμε ωραία σύνολα παίρνουμε και στιλιστικές ιδέες από τις εμφανίσεις τους.

 

Χαλάρωσε στον καναπέ σου και πάμε μαζί μια στιλάτη βόλτα στον κόσμο των celebrities!

 

@vanessa_kirby

Στο Φεστιβάλ Βενετίας η ανερχόμενη ηθοποιός έκανε μερικές από τις πιο στιλάτες εμφανίσεις, διάλεξα αυτή με το Armani tuxedo που της ταιριάζει απόλυτα στο στιλ της και σίγουρα είναι για όλες μία υπέροχη λύση όταν είμαστε καλεσμένες κάπου επίσημα εφόσον ένα καλοραμμένο κουστούμι είναι πάντα chic επιλογή.

@cate_blanchettofficial

H ταλαντούχα ηθοποιός και πρόεδρος της φετινής διοργάνωσης αποφάσισε μέσα από τις εμφανίσεις φέτος να δώσει ένα μήνυμα για φόρεσε ξανά κομμάτια από το παρελθόν για να στηρίξει την νέα τάση της μόδας: buy less wear more. Εδώ λοιπόν με μία Armani sequin gown που έχει βάλει ξανά εκθαμβωτική στο red carpet του φεστιβάλ Βενετίας.

@oliviapalermo

Kαι επειδή αύριο είναι Κυριακή και ίσως θες ένα casual chic σύνολο για βόλτα πάρε ιδέα από την πολυ στιλάτα Olivia Palermo και συνδύασε ένα γαλάζιο πουκάμισο με μπεζ σορτσάκι και mules σε look που θα κάνει την διαφορά.

@foureira

Αγαπάμε κουστούμι με sneakers και αγαπάμε Ελένη Φουρέιρα που το συνδυάζει τέλεια, εδώ την διαφορά κάνει το παντελόνι που δεν είναι το κλασικό παντελόνι αλλά ε΄χει λάστιχο κάτω και δίνει στο σύνολο μία sporty cool αίσθηση.

@ath1naoikonomakou

Υπέροχο top με μικρά floral σχέδια, που αφήνει την πλάτη έξω και σίγουρα θα το συνδυάσει η Αθηνά εκτός από το λευκό σορτσάκι που την βλέπουμε εδώ και με τζιν παντελόνια για φθινοπωρινά σύνολα στην πόλη. Copy the look

@kimkardashian

H Κim ετοιμάζεται να λανσάρει την νέα της συλλογή με εσώρουχα και φωτογραφίζεται σε ένα τέλειο concept με αυτά. Βλέπουμε ότι η παλέτα που αγαπάει και στα lingerie είναι αυτή που μας έχει συνηθίσει δηλαδή γήινες που τονίζουν τέλεια την επιδερμίδα της.

@fayskorda

H Φαίη συνδύασε μία mini jean φούστα με t shirt και μποτίνια και μας δείχνει ένα τέλειο σύνολο για βόλτες στην πόλη ή για ποτάκι τώρα που ο καιρός θα αλλάξει σιγά σιγά.

@chiaraferragni

Η Chiara λατρεύει τα τζιν σορτσάκια και τα φοραει και τώρα που επέστρεψε στην πόλη με χαλαρό top και αρβυλακια, απλά επιλέγει ένα σε πιο σκούρη απόχρωση και αφήνει τα ανοιχτόχρωμα με τα σκισίματα για το επόμενο… καλοκαίρι.

 

@victoriabeckham

Eίσαι έτοιμη για color block συνδυασμούς;H Victoria φαίνεται να είναι και μας τους δείχνει στο instagram της. Εδώ συνδυάζει άψογα ένα βεραμάν παντελονι με ένα κίτρινο top και πας παροτρύνει να τολμήσουμε χρώμα την νέα σεζόν.

@tatistefanidou

H Τατιάνα με sexy chic εμφάνιση στα γραφεία του tlife, συνδύασε ένα camel ψηλόμεσο shorts με οff shoulder μπλούζα και υπέροχα metallic mules, επιστροφή στο γραφείο με ένα στιλάτο look.

Read More

And More