Τάμτα: Πήγε το styling σε άλλο επίπεδο με την iconic εμφάνισή της στο MadWalk

H Tamta είναι το απόλυτο fashion icon και μας το αποδεικνύει συνεχώς με τις εμφανίσεις της, που ξεπερνάνε κάθε προσδοκία. Τολμηρή και πάντα fashion forward η Τάμτα κάνει ξεχωριστές επιλογές και τις υποστηρίζει με τον δικό της μοναδικό τρόπο!

Έτσι και χθες στα MadWalk 2022 κατάφερε να δημιουργήσει ένα fashion look που δεν έχουμε ξαναδεί! Ένα cyber goth σύνολο με μοναδικό στιλ που μπαίνει σίγουρα στην λίστα με τις top εμφανίσεις του μουσικού θεσμού!

Συνδύασε ένα λευκό sculpture κορσέ του σχεδιαστή Σταύρου Σταματόπουλου, με ένα cyber παντελόνι της σχεδιάστριας Liza Keane και ear cuffs σε άσπρο χρώμα, Βaggira jewerly. Τo αποτέλεσμα ήταν απλά τέλειο! Το σύνολο της ολοκλήρωσε με edgy fur jacket σε καφέ χρώμα με μακρύ τρίχωμα της δημιουργού Ελένης Kαββαδά!

Η Τάμτα βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά. Με μια εμφάνιση που παραπέμπει σε ξωτικό, την οποία έχουν συνθέσει μοναδικά και ιδιαίτερα κομμάτια, με make up και styling που αποτελούν statement κατάφερε για άλλη μια φορά να μας χαρίσει iconic στιγμές αποδεικνύοντας την fashion forward οπτική και αισθητική της.

 

Read More

And More