THIS WEEK! Τι φόρεσαν οι επώνυμες; Ψήφισε την πιο καλοντυμένη!

Άλλη μια εβδομάδα με έντονο στιλιστικό ενδιαφέρον, έφτασε στο τέλος της και όπως συνηθίζουμε, έτσι και σήμερα ξεχωρίσαμε τις ωραιότερες εμφανίσεις των επωνύμων που είδαμε. Aν αναζητάς λοιπόν έμπνευση για τις βραδινές αλλά και τις καθημερινές σου εμφανίσεις δεν χρειάζεται να την αναζητήσεις πουθενά αλλού!

Ο φακός απαθανάτισε τις αγαπημένες μας celebrities σε street style εμφανίσεις, red carpets και events, όπως κάθε φορά! Η κάθε μια ξεχωριστά έβαλε τα δυνατά της να μας εντυπωσιάσει και -ναι- κάθε εμφάνιση ήταν μοναδική. Το θέμα όμως είναι σε ποια θα δώσεις εσύ το στιλιστικό τρόπαιο; Μην ξεχάσεις να ψηφίσεις την αγαπημένη σου εμφάνιση στο τέλος του άρθρου!

Η Kate Hudson σε μια street style εμφάνιση, φόρεσε ένα flare pants, ένα lingerie top και μια loose καμπαρντίνα Marina Moscone σε χακί χρώμα. Ολοκλήρωσε με μεταλλικά πέδιλα και μια mini bag.

Η Jessica Alba έκανε μια ρομαντική εμφάνιση, με βασικό κομμάτι ένα skinny jeans, ένα ρομαντικό πουκάμισο, platform sandals και κρίκους.

Η Zoe Saldana φόρεσε ένα total black σύνολο, συνδυάζοντας τη ζιπ κιλότ με ένα ruffle top και μαύρα πέδιλα με medium τακούνι.

Η Emily Ratajkowsky έκανε την εμφάνισή της με ένα minimal chic outfit. Επέλεξε μια λευκή σατέν παντελόνα και τη συνδύασε με ένα λευκό crop top.

Το μοντέλο Elsa Hosk φόρεσε ένα glam leopard dress Saint Laurent και το συνδύασε με ένα oversized denim jacket.

H Νicole Κidman με Alexander Mcqueen gown, διακοσμημένο με floral στοιχεία.

Η Kim Kardashian με Givenchy Haute Couture σχεδιασμένο από τον Riccardo Tisci.

Η Stella Maxwell με sequin gown του σχεδιαστή Roberto Cavalli.

Η Kaia Gerber με burgundy gown Solace London, συνδυασμένο με lace up πέδιλα.

Η Julia Roitfeld φόρεσε ένα σατέν gown σε βαθύ μπλε και το συνδύασε με ένα leather jacket.

H Naomie Harris με ένα college look με βασικό κομμάτι ένα μαύρο playsuit και oxfords.

Read More

And More