THIS WEEK! Τι φόρεσαν οι επώνυμες; Ψήφισε την πιο καλοντυμένη!

Άλλη μια εβδομάδα με έντονο στιλιστικό ενδιαφέρον, έφτασε στο τέλος της και όπως συνηθίζουμε, έτσι και σήμερα ξεχωρίσαμε τις ωραιότερες εμφανίσεις των επωνύμων που είδαμε. Aν αναζητάς λοιπόν έμπνευση για τις βραδινές αλλά και τις καθημερινές σου εμφανίσεις δεν χρειάζεται να την αναζητήσεις πουθενά αλλού!

Ο φακός απαθανάτισε τις αγαπημένες μας celebrities σε street style εμφανίσεις, red carpets και events, όπως κάθε φορά! Η κάθε μια ξεχωριστά έβαλε τα δυνατά της να μας εντυπωσιάσει και -ναι- κάθε εμφάνιση ήταν μοναδική. Το θέμα όμως είναι σε ποια θα δώσεις εσύ το στιλιστικό τρόπαιο; Μην ξεχάσεις να ψηφίσεις την αγαπημένη σου εμφάνιση στο τέλος του άρθρου!

Η Demy φόρεσε ένα Deux Hommes nude ημιδιάφανο gown με βαθύ ντεκολτέ, ruffles στους ώμους και sexy cut στο δεξί πόδι. Το φόρεμα “συνοδεύτηκε” με strappy sandals Tsakiris Mallas στην ίδια απόχρωση, δαχτυλίδια Yannis Sergakis και κολιέ Eddie Borgo από το κατάστημα Ileana Makri.

Η Miranda Kerr παρευρέθηκε στο πάρτι της Cartier στο Λος Άντζελες με ένα August Getty Atelier φόρεμα και κάπα σε λευκό χρώμα, metallic πέδιλα Tamara Mellon και Cartier κοσμήματα.

Στο ίδιο πάρτι η Dakota Johnson φόρεσε ένα μαύρο φόρεμα Shaina Mote, Gucci πέδιλα, JW Anderson clutch και Cartier κοσμήματα.

Το παρών έδωσε και η Sienna Miller στο ίδιο event, με σατέν look The Row, clutch Tod’s και Cartier κοσμήματα.

Η Olivia Culpo πήγε κι εκείνη στο πάρτι με look του οίκου Balmain!

Η Chloe Sevigny επέλεξε ένα φόρεμα σε nude χρώμα του οίκου Kenzo και μαύρα αξεσουάρ.

Η Poppy Delevingne επέλεξε ένα tuxedo με λεοπάρ print και σε έντονο χρώμα, του Ιταλού σχεδιαστή Roberto Cavalli. Στο εσωτερικό πρόσθεσε ένα μαύρο bralet και ολοκλήρωσε με μια τσάντα σε πορτοκαλί απόχρωση.

Η Gwyneth Paltrow φόρεσε ένα total white look του οίκου Prada και πέδιλα σε μαύρο χρώμα.

Η Zendaya στα MTV Movie Awards φόρεσε Zuhair Murad φόρεμα σε λαδί απόχρωση.

Η Kate Bosworth φόρεσε ένα ψηλόμεσο παντελόνι κι ένα crop top με statement sleeves Ellery.

H Zoe Saldana φόρεσε ένα midi φόρεμα σε σάπιο μήλο απόχρωση, του fashion label Sies Marjan.

Read More

And More