THIS WEEK! Τι φόρεσαν οι επώνυμες; Ψήφισε την πιο καλοντυμένη!

Άλλη μια εβδομάδα με έντονο στιλιστικό ενδιαφέρον, έφτασε στο τέλος της και όπως συνηθίζουμε, έτσι και σήμερα ξεχωρίσαμε τις ωραιότερες εμφανίσεις των επωνύμων που είδαμε. Aν αναζητάς λοιπόν έμπνευση για τις βραδινές αλλά και τις καθημερινές σου εμφανίσεις δεν χρειάζεται να την αναζητήσεις πουθενά αλλού!

Ο φακός απαθανάτισε τις αγαπημένες μας celebrities σε street style εμφανίσεις, red carpets και events, όπως κάθε φορά! Η κάθε μια ξεχωριστά έβαλε τα δυνατά της να μας εντυπωσιάσει και -ναι- κάθε εμφάνιση ήταν μοναδική. Το θέμα όμως είναι σε ποια θα δώσεις εσύ το στιλιστικό τρόπαιο; Μην ξεχάσεις να ψηφίσεις την αγαπημένη σου εμφάνιση στο τέλος του άρθρου!

Η Chiara Ferragni επέλεξε μια λευκή δημιουργία του οίκου Burberry σε συνδυασμό με nude πέδιλα και mini bag.

H Julianne Moore φόρεσε ένα δαντελένιο LBD, το οποίο συνδύασε με Chopard σκουλαρίκια και Sam Edelman πέδιλα.

Η Emily Ratajkowski σε μια εμφ’ανισή της προτίμησε ένα Philosophy Di Lorenzo Serafini crop top, μαύρο jeans και ταμπά suede μποτάκια.

Η Kendall Jenner έκανε μια glam εμφάνιση με βασικό κομμάτι ένα black gown με βαθύ ντεκολτέ. Το συνδύασε με ένα choker, σκουλαρίκια και Christian Louboutin γόβες.

Η Kate Bosworth φόρεσε ένα Rochas φόρεμα σε λαδί χρώμα, το οποίο συνδύασε με point toe pumps, εντυπωσιακά σκουλαρίκια και μια mini bag.

H Lily Aldridge σε πρόσφατο event φόρεσε ένα Khaite βελούδινο φόρεμα με strappy sandals και glam σκουλαρίκια.

Ο φακός απαθανάτισε την Anne Hathaway στους δρόμους της Νέας Υόρκης φορώντας ένα vintage τοπ Yves Saint Laurent, μια φούστα Stella McCartney και γόβες Gianvito Rossi.

Η Doutzen Kroes φόρεσε μια μαύρη δημιουργία του σχεδιαστή Brandon Maxwell.

Η Shay Mitchell πόνταρε στο μονοχρωματικό σύνολο, επιλέγοντας ένα total khaki look Tibi.

Η Sara Sampaio σε μια street style εμφάνιση επέλεξε μια ολόσωμη φόρμα Faithfull The Brand σε συνδυασμό με slip on sneakers και μια κόκκινη chain bag.

Read More

And More