THIS WEEK! Τι φόρεσαν οι επώνυμες; Ψήφισε την πιο καλοντυμένη!

Άλλη μια εβδομάδα με έντονο στιλιστικό ενδιαφέρον, έφτασε στο τέλος της και όπως συνηθίζουμε, έτσι και σήμερα ξεχωρίσαμε τις ωραιότερες εμφανίσεις των επωνύμων που είδαμε. Aν αναζητάς λοιπόν έμπνευση για τις βραδινές αλλά και τις καθημερινές σου εμφανίσεις δεν χρειάζεται να την αναζητήσεις πουθενά αλλού!

Ο φακός απαθανάτισε τις αγαπημένες μας celebrities σε street style εμφανίσεις, red carpets και events, όπως κάθε φορά! Η κάθε μια ξεχωριστά έβαλε τα δυνατά της να μας εντυπωσιάσει και -ναι- κάθε εμφάνιση ήταν μοναδική. Το θέμα όμως είναι σε ποια θα δώσεις εσύ το στιλιστικό τρόπαιο; Μην ξεχάσεις να ψηφίσεις την αγαπημένη σου εμφάνιση στο τέλος του άρθρου!

Η Izabel Goulart στο casting της Victoria’s Secret επέλεξε ένα skinny jeans, black ankle boots και τοπ με cut στους ώμους.

Στο ίδιο casting η Jasmine Tookes φόρεσε ένα πουά φόρεμα, ένα ντένιμ τζάκετ, λευκά sneakers και τσόκερ.

Η Nina Dobrev, στο πάρτι του περιοδικού Harper’s Bazaar, φόρεσε ένα skater dress Ralph Lauren, κόκκινο clutch Edie Parker και nude γόβες Malone Souliers.

Η Courteney Cox σε μια street style εμφάνιση επέλεξε ένα crop flared jeans, navy blue σακάκι, λευκό πουκάμισο και platform εσπαντρίγιες.

Η Selena Gomez επέλεξε μια κόκκινη φούστα σε midi γραμμή και αποφάσισε να την αναδείξει με ένα μαύρο τοπ και off white mules.

Η Anna Kendrick προτίμησε ένα μαύρο φόρεμα Tanya Taylor με colorful κορδέλες και το συνδύασε με μπλε platform sandals.

H Lily Collins φόρεσε ένα boyfriend jeans, basic t-shirt και ρομαντικές μπαλαρίνες σε nude χρώμα.

Η Bella Hadid φόρεσε ένα μαύρο denim shorts, ένα λευκό basic top και έδωσε χρώμα στο σύνολο με ένα κίτρινο hoodie.

Η Kendall Jenner έκανε μια ρετρό εμφάνιση με βασικό κομμάτι ένα μίνι πουά φόρεμα και λευκά sneakers.

H Kate Upton επέλεξε ένα sexy chic φόρεμα από μαύρη δαντέλα και το συνδύασε με μαύρα πέδιλα και φίνα κοσμήματα.

Φωτογραφίες: © Splash / Ideal Image

Read More

And More