Τι φόρεσαν οι διάσημες αυτήν την εβδομάδα; Ψήφισε την καλύτερη εμφάνιση

Άλλη μια εβδομάδα με έντονο στιλιστικό ενδιαφέρον, έφτασε στο τέλος της και όπως συνηθίζουμε, έτσι και σήμερα ξεχωρίσαμε τις ωραιότερες εμφανίσεις των επωνύμων που είδαμε. Aν αναζητάς λοιπόν έμπνευση για τις βραδινές αλλά και τις καθημερινές σου εμφανίσεις δεν χρειάζεται να την αναζητήσεις πουθενά αλλού!

Ο φακός απαθανάτισε τις αγαπημένες μας celebrities σε street style εμφανίσεις, red carpets και events, όπως κάθε φορά! Η κάθε μια ξεχωριστά έβαλε τα δυνατά της να μας εντυπωσιάσει και -ναι- κάθε εμφάνιση ήταν μοναδική. Το θέμα όμως είναι σε ποια θα δώσεις εσύ το στιλιστικό τρόπαιο; Μην ξεχάσεις να ψηφίσεις την αγαπημένη σου εμφάνιση στο τέλος του άρθρου!

 

Η Priyanka Chopra φόρεσε μια φούστα κι ένα τοπ του Γάλλου σχεδιαστή Jacquemus, Aquazzura πέδιλα σε έντονη απόχρωση του ροζ και Lanajewelry σκουλαρίκια.

 

Η Sophia Bush επέλεξε ένα masculine look με βασικό κομμάτι ένα κοστούμι Pallas Paris, πρόσθεσε ένα Edie Parker Clutch και Stuart Weitzman λευκές γόβες.

 

Η διάσημη fashion blogger Caroline Deur, επέλεξε ένα μεταλλικό Prada top, παντελόνι του οίκου Alexander Mcqueen, πέδιλα Alexandre Birman και μια ψάθινη τσάντα σε μαύρο χρώμα.

 

Η Sienna Miller απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό με ένα gingham printed φόρεμα από τα H&M, γόβες σε έντονο κίτρινο χρώμα και λευκή τσάντα.

 

Η Τάμτα στο πάρτι της Swarovski, φόρεσε μια λευκή πουκαμίσα, μαύρα πέδιλα με PVC στοιχεία και μια chain bag.

 

Η Sandra Bullock στην πρεμιέρα της ταινίας Ocean’s 8, φόρεσε μια ολόσωμη φόρμα ZuhairMurad, κεντημένη με πολύχρωμες παγιέτες. Ολοκλήρωσε το σύνολό της με μαύρα πέδιλα.

 

H Jaime King με suede φούστα και ημιδιάφανο τοπ Max Mara, τα οποία ανάδειξε με μαύρες γόβες και clutch σε γήινο χρώμα.

 

Η Josephine Skriver φόρεσε ένα εντυπωσιακό μαύρο φόρεμα με πολύτιμες πέτρες του σχεδιαστή Zuhair Murad. Ολοκλήρωσε το σύνολό της με μαύρα πέδιλα και μαύρα σκουλαρίκια.

 

Η Cindy Crawford επέλεξε ένα one shoulder gown σε λευκό χρώμα της σχεδιάστριας Stella McCartney, το οποίο συνδύασε με μεταλλικά πέδιλα και clutch.

 

H Bella Hadid σε μια παρουσίαση προϊόντων ομορφιάς του Dior, φόρεσε μια nude δημιουργία με βολάν και point toe pumps στο ίδιο χρώμα, που έφεραν φυσικά την υπογραφή του οίκου.


Read More

And More