Τι φόρεσαν οι σταρ αυτήν την εβδομάδα; Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση!

Άλλη μια εβδομάδα με έντονο στιλιστικό ενδιαφέρον, έφτασε στο τέλος της και όπως συνηθίζουμε, έτσι και σήμερα ξεχωρίσαμε τις ωραιότερες εμφανίσεις των επωνύμων που είδαμε. Aν αναζητάς λοιπόν έμπνευση για τις βραδινές αλλά και τις καθημερινές σου εμφανίσεις δεν χρειάζεται να την αναζητήσεις πουθενά αλλού!

Ο φακός απαθανάτισε τις αγαπημένες μας celebrities σε street style εμφανίσεις, red carpets και events, όπως κάθε φορά! Η κάθε μια ξεχωριστά έβαλε τα δυνατά της να μας εντυπωσιάσει και -ναι- κάθε εμφάνιση ήταν μοναδική. Το θέμα όμως είναι σε ποια θα δώσεις εσύ το στιλιστικό τρόπαιο; Μην ξεχάσεις να ψηφίσεις την αγαπημένη σου εμφάνιση στο τέλος του άρθρου!

 

Η Sarah Jessica Parker φόρεσε ένα midi μαύρο φόρεμα από δαντέλα, το οποίο συνδύασε με φούξια γόβες και sparkly ζώνη από την προσωπική της συλλογή SJP.

 

Η Mandy Moore έκανε την εμφάνισή της με ένα lace top και μια κίτρινη φούστα με φτερά, που έφερε την υπογραφή του οίκου Nina Ricci.

 

H Hailey Baldwin με casual και minimal look, το οποίο είχε σαν βασικό κομμάτι ένα denim shorts το οποίο συνδύασε με crop top και sneakers.

 

H Gigi Hadid φόρεσε ένα oversized jacket J Brand σε συνδυασμό με skinny jeans και λεοπάρ ankle boots.

 

H Kaia Gerber επέλεξε ένα μαύρο φόρεμα Versace το οποίο συνδύασε με μαύρα πέδιλα του ίδιου οίκου.

 

Η Jaime King φόρεσε ένα φλοράλ φόρεμα σε συνδυασμό με egg yellow sandals και color block τσάντα.

 

Η Heidi Klum με total white look Sally LaPointe και ασημί γόβες Casadei.

 

Η Jennifer Lopez επέλεξε ένα λευκό φόρεμα August Getty Atelier και point toe γόβες Gianvitto Rossi.

 

H Priyanka Chopra φόρεσε ένα blazer dress Dion Lee και λευκές γόβες με straps Christian Louboutin.

 

H Emily Ratajkowski φόρεσε μια ολόσωμη ζιπ κιλότ με πουά μοτίβο, την οποία συνδύασε με λευκά sneakers και cross body bag.

 


Read More

And More