Χωρίς παντελόνι! Όταν οι σταρ φοράνε τα τοπ τους σαν φόρεμα…

Πολλές φορές οι σταρ είναι για εμάς αυτό που λέμε “πηγή έμπνευσης”. Και όχι άδικα από τη στιγμή που οι σχεδιαστές, οι creative directors, οι στιλίστες είναι από τους αγαπημένους φίλους των celebrities ή έστω γνωστοί που τους παραχωρούν μια θέση στο front row για να δουν τις τάσεις από πρώτη θέση. Τέσπα! Οι περισσότερες έχουν ένα στιλ το οποίο ζηλεύουμε, αντιγράφουμε, υιοθετούμε (όχι με την αρνητική έννοια) και κάπως έτσι αποφεύγουμε τα λάθη. Ναι, οι ίδιες έχουν να μας διδάξουν πολλά, και οι εμφανίσεις που συγκέντρωσα σήμερα για εσένα δεν αποτελούν εξαίρεση. Μια από τις τελευταίες τους εμμονές, που λες, είναι να μην φοράνε… παντελόνι, να φοράνε φορούν τα τοπ τους σαν φόρεμα. Όχι μην ταράζεσαι! Αναφέρομαι σε τοπ τα οποία κρύβουν τουλάχιστον τους γλουτούς και βγαίνουν εκτός σπιτιού χωρίς να προκαλούν τις εντυπώσεις (τώρα το εννοώ με την αρνητική έννοια).

Φούτερ, σακάκια, πουλόβερ, είναι μερικές από τις επιλογές που κάνουν και πίστεψέ με είναι so hot και so stylish. Τσέκαρε τις 19 εμφανίσεις των σταρ και πάρε ιδέες για σέξι night looks ή αποθήκευσέ τα και υιοθέτησε αυτά τα looks σε daily ανοιξιάτικες εμφανίσεις, όταν δηλαδή ο καιρός θα αρχίσει να φτιάχνει και δεν θα κρυώνεις.

Πριν περάσουμε να δούμε τα looks, θέλω να σου αναφέρω ότι τη συγκεκριμένη τάση την έχουμε δει σε πολλά catwalks διάσημων σχεδιαστών και οίκων. Οι celebrities, όμως, που ξεκίνησαν πρώτες να τη φορούν στους δρόμους είναι η Kim Kardashian και η Hailey Baldwin. Έπειτα, προστέθηκαν πολλές ακόμα στη λίστα με όσες φόρεσαν τα τοπ σαν φόρεμα.

Κάνε κλικ εδώ και δες τις εμφανίσεις!

Read More

And More