YOUR CHOICE! Ψήφισε την πιο καλοντυμένη Ελληνίδα του 2011!

Η δημοκρατία στη μόδα μπορεί να μην είναι πάντα ανάλογη της τιμής της αλλά σίγουρα είναι σχετική με το δικαίωμα που έχουμε όλες στον καλλωπισμό. Οι γυναίκες σε όποιο κομμάτι της υφηλίου κι αν βρίσκονται έχουν κάτι κοινό… Θέλουν να περιποιούνται τον εαυτό τους και να ξεχωρίζουν μέσα από τις στιλιστικές τους επιλογές.

Κάνοντας μια αναδρομή στις πιο καλοντυμένες γυναίκες της χρονιάς έπεσε το μάτι και η προσοχή και στις εγχώριες παρουσίες οι οποίες απέδειξαν πως οι Ελληνίδες ενημερώνονται κι έχουν γούστο. Το TLIFE σου συγκεντρώνει τις πιο καλοντυμένες Ελληνίδες του 2011 σε ένα άρθρο. Τις γυναίκες που ξεχώρισαν με την στιλιστική τους επιλογή τη χρονιά που σιγά σιγά μας αποχαιρετά!

Επειδή όμως η αισθητική είναι κάτι πολύ υποκειμενικό έχεις τη δύναμη στα χέρια σου και μπορείς να ψηφίσεις εκείνη που εσύ ξεχώριζεις!


H πάντα κομψή Σίσσυ Φειδά έδωσε το “παρών” στο fashion night out με κόκκινη δερμάτινη φούστα και μεταξωτό λευκό πουκάμισο.


Παρ’ όλο που το σκισμένο τζιν δεν αποτελεί μία κομψή επιλογή η Μαρίνα Βερνίκου το υποστήριξε άψογα δημιουργώντας ένα rock – glam σύνολο που το ανέδειξε πολύ το t-shirt και τα κομψά μαύρα πέδιλα.


Η Μπέτυ Μαγγίρα με μακρύ μαύρο φόρεμα σε πολύ θηλυκή γραμμή εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί της βραδιάς
“Άνδρες της Χρονιάς”.


H Mαρία Ναυπλιώτου με total Prada σύνολο που το συνδύασε με πέδιλα Zara.


H στιλιστική επιλογή της Iωάννας Σουλιώτη μας αρέσει πολύ. Φόρεμα με διακτρικό πουά σε απόχρωση του γκρι που του προσδίδει μία ροκ πινελιά η επιλογή των παπουτσιών.


Η Νάντια Μπουλέ με μακριά μαύρη δαντέλα που έκανε διαφάνεια στο στήθος. Το συγκεκριμένο φόρεμα φορέθηκε πολύ.


Αν υπάρχει μία Ελληνίδα, το στιλ της οποίας αξίζει να παρακολουθείς, τότε είναι της Τζίνας Αλιμόνου. Για την εμφάνισή της στο Mad Walk φόρεσε Celine σύνολο με μπεζ peep toes και κόσμημα Lanvin.


H κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη με πολύ εντυπωσιακή τουαλέτα με κεντημένες πέτρες παραβρέθηκε στην τελετή ” Γυναίκες της Χρονιάς”.


Η Δέσποινα Βανδή αναμφισβήτητα είναι από τις πιο καλοντυμένες παρουσίες της ελληνικής μουσικής σκηνής επέλεξε για τις φετινές της εμφανίσεις ολόσωμη φόρμα Balmain και τη συνδύασε με μπότες Alexander McQueen.


Kι επειδή κι εμείς είχαμε τους γάμους μας μέσα στο 2011 η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου στον γάμο της επέλεξε ένα πολύ chic φόρεμα του σχεδιαστικού δίδυμου Deux Hommes και κέρδισε τις εντυπώσεις.

Read More

And More