Ζendaya: Είναι η βασίλισσα του theme dressing! 

Η Zendaya συνεχίζει το μπαράζ με τις υπέροχες  red carpet εμφανίσεις  και σειρά είχε το Λονδίνο για την Πρεμιέρα της ταινίας “Challegers”.Η Zendaya στην ταινία υποδύεται μία προπονήτρια τένις και οι εμφανίσεις  για την προώθηση της ταινίας έχουν όλες αυτό το θέμα με look ή λεπτομέρειες που μας φέρνουν τένις στο μυαλό.


Picture by: Erremaxphoto / SplashNews.com

Λίγες μέρες πριν έκοψε την ανάσα με custom Loewe φόρεμα σε tenniscore ύφος και παπούτσια με …μπαλάκι του τένις που έγινα viral. Xθες στο Λονδίνο έκανε ένα ακόμη outfit ωδή στο τένις που βεβαίως μας εντυπωσίασε.

REUTERS/Isabel Infantes

Η Zendaya φόρεσε ένα custom look από τον Αμερικάνο σχεδιαστή  Thom Browne για την περίσταση. Η εμφάνιση αυτή εδραίωσε ακόμη μία φορά την ιδιότητα της ηθοποιού ως μετρ του theme dressing!

Picture by: Zak Hussein / SplashNews.com

 

Picture by: Zak Hussein / SplashNews.com

To πάνω μέρος του look μοιάζει με sporty polo ενώ στην συνέχεια γίνεται μία φούστα που έχει χαμηλή μέση leg cuts πιέτες διάφανα σημεία και τύπωμα με ρακέτες. H  Zendaya κατάφερε να τονίσει το tenniscore look  της με ένα τέλειο αξεσουάρ: έναν ασορτί φιόγκο στα μαλλιά.

Picture by: Zak Hussein / SplashNews.com

Η ηθοποιός έδεσε μια μακριά λευκή κορδέλα στα πλεγμένα μαλλιά της είναι μία λεπτομέρεια που μας θυμίζει γήπεδο τένις και αγώνα ενώ η ανοιχτή πλάτη που έχει το φόρεμα τονίζεται τέλεια με αυτό το hair style. Τheme dressing μία ενότητα στο styling Που η Zendaya είναι σίγουρα βασίλισσα!

Κεντρική φωτογραφία Splash

 

 

 

Read More

And More