Couture Week: Τα λαμπερά looks του Fendi και Elie Saab που είδαμε στην πασαρέλα

Αυτήν την εβδομάδα ξεκίνησαν τα Couture Show των μεγαλύτερων οίκων για τη σεζόν Φθινόπωρο – Χειμώνας 2018/19. Lux υλικά, εντυπωσιακά αξεσουάρ, πανάκριβα “στολίδια” είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που είδαμε σε αυτά τα φαντασμαγορικά catwalks. Οι οίκοι Fendi και Elie Saab έδειξαν πριν από λίγες ώρες τα πανάκριβα looks κι εμείς σου μεταφέρουμε κάθε πληροφορία μαζί με το φωτογραφικό υλικό.

 

FENDI

Ο Karl Lagerfeld μια μέρα μετά το Couture Show του οίκου Chanel, παρουσίασε την Couture συλλογή του Fendi, κάνοντάς μας να πιστεύουμε ότι δεν είναι ένας απλός σχεδιαστής, αλλά ένας υπεράνθρωπος.

Μια συλλογή γεμάτη έντονα χρώματα και εντυπωσιακά 3D floral στοιχεία, που έκαναν την πασαρέλα να μοιάζει με βοτανικό κήπο. Η δαντέλα, το σιφόν και φυσικά η γούνα, έκαναν ακόμα πιο lux τα σύνολα και πιο αγαπητά σε όλους όσους παρακολούθησαν το show. Όπως δήλωσε ο οίκος, οι πελάτες έχουν την ευκαιρία για τρεις μέρες να επισκεφθούν το Hôtel de La Salle και να κάνουν τις δικές τους παραγγελίες στα Haute Couture ρούχα και αξεσουάρ που παρουσιάστηκαν.

 

ELIE SAAB

Η αίγλη της Μέσης Ανατολής συναντάει το διαχρονικό glam. O σχεδιαστής Elie Saab ξέρει να δημιουργεί Couture συλλογές, για αυτό και τα σχέδιά του είναι τόσο αγαπητά στις διάσημες όταν πρόκειται να εμφανιστούν στο κόκκινο χαλί. Pastel αποχρώσεις, παγιέτες σε έντονα χρώματα, μεταλλικά στοιχεία και glitters “στόλιζαν” τα εντυπωσιακά φορέματα, αλλά και κοστούμια.

Read More

And More