Δεν θα πιστέψεις ποιον επέλεξε η Diane Von Furstenberg να πρωταγωνιστήσει στη νέα της καμπάνια

Ενώ όλα τα μοντέλα περνούν από castings και επιτροπές για κλείσουν μια δουλειά, φαίνεται πως το συγκεκριμένο μοντέλο έκανε skip σε όλα αυτά. Η Talita Von Furstenberg είναι η εγγονή της διάσημης σχεδιάστριας Diane Von Furstenberg και -ναι- είναι μια κούκλα.

To 19χρονο μοντέλο είναι το κεντρικό πρόσωπο της νέα DVF campaign και έχει την τιμή να φοράει όλα όσα σχεδίασε η γιαγιά της. Και όχι απλά είναι το κεντρικό πρόσωπο, αλλά σύμφωνα με τον οίκο είναι πλέον και η μούσα της σχεδιάστριας.

Τα πρώτα σημάδια δείχνουν ότι η Talita πρόκειται να γίνει το επόμενο supermodel. Η ίδια έχει ήδη περπατήσει σε catwalk των Dolce & Gabbana κι έχει πάρει μέρος σε editorials της teen vogue.

Εξάλλου με τέτοια εμφάνιση και γονίδια δεν θα μπορούσε να μείνει έξω από τη βιομηχανία της μόδας.

Η Diane δήλωσε: “Πριν από 10 χρόνια παρουσιάσαμε μια συλλογή σε έναν μεγάλο ιδιωτικό κήπο στη Φλωρεντία, σε μια όμορφη βίλα. Η εγγονή μου, Talita, ήταν εννέα χρονών τότε και ζήτησε να έρθει μαζί. Συμφώνησα, αλλά της είπα ότι θα πρέπει να δουλέψει! Και το έκανε. Βοηθούσε με κάθε ευκαιρία και περάσαμε υπέροχα. Μια δεκαετία αργότερα, δηλαδή τώρα, την κάλεσα να γίνει το κεντρικό πρόσωπο της νέας καμπάνιας. Εκείνη δέχτηκε, δούλεψε σκληρά και φέρθηκε σαν επαγγελματίας”.

Περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε την εξέλιξή της.

Read More

And More