Δεν θα πιστέψεις πόσες ώρες χρειάστηκαν για να δημιουργηθεί το Chanel Couture φόρεμα της Penelope Cruz

Γυρνάμε λίγες ώρες πίσω, όταν στο Λος Άντζελες γινόντουσαν τα Emmy Awards. Μια από τις πιο εντυπωσιακές διάσημες που πέρασαν από το κόκκινο χαλί ήταν η Penelope Cruz η οποία είχε επιλέξει να φορέσει ένα Chanel Haute Couture gown σε icy blue χρώμα και με διακοσμητικά φτερά.

Η Penelope έμοιαζε με μια σύγχρονη Σταχτοπούτα μέσα στο costum made φόρεμά της, το οποίο δημιουργήθηκε από μεταξωτό τούλι, πολύτιμες πέτρες σε ιριδίζων χρώμα και πολλά – πολλά φτερά. Αυτό το λαμπερό φόρεμα “συμπληρώθηκε” με ένα πολύ ιδιαίτερο body στο πάνω μέρος που ήταν διακοσμημένο με 8.000 στοιχεία. Για την ακρίβεια περιείχε λουλούδια από μπλε οργάντζα, πολύτιμες πέτρες και φυσικά φτερά. Κι εδώ έρχονται μερικές πληροφορίες που θα σε “ταράξουν”. Μόνο για το body του φορέματος χρειάστηκαν 280 ώρες χειροποίητης δουλειάς. Ναι ναι!!!

Αυτό το costum σχέδιο ήταν εμπνευσμένο από τη Chanel Haute Couture συλλογή για την Άνοιξη του 2017. Από ότι μπορείς να δεις και στη φωτογραφία, υπάρχουν κάποια κοινά στοιχεία, αλλά δεν ξέρουμε αν ο χρόνος υλοποίησης είναι ίδιος με το φόρεμα της Penelope.

Να σημειωθεί ότι η Penelope Cruz στις τελευταίες εμφανίσεις της επιλέγει μονίμως looks από τον οίκο Chanel! Εξάλλου έτσι κάνουν οι γνήσιες ambassadors.

Read More

And More