Δες τη νέα eyewear καμπάνια του οίκου CHANEL με πρωταγωνίστρια τη Lottie Moss

Αφού την είδαμε στο catwalk για το PARIS COSMOPOLITE 2016/17 Métiers d’art collection, η Lottie Moss (aka η μικρή αδερφή της Kate Moss) πρωταγωνιστεί στη νέα eyewear καμπάνια του οίκου CHANEL για Άνοιξη – Καλοκαίρι 2017, την οποία και φωτογράφισε ο Karl Lagerfeld.

Η Lottie ποζάρει μπροστά από ένα ροζ – ροδακινί φόντο, με “σπαστά” μαλλιά διακοσμημένα με καμέλιες και φορώντας τα γυαλιά του οίκου που σηματοδοτούν την διαχρονική κομψότητα μέσα από τα ποικίλα σχέδια που διαθέτει ο οίκος.


Φορώντας looks σε παστέλ αποχρώσεις, η ίδια ποζάρει πότε με γυαλιά οράσεως που αντικατοπτρίζουν τα μπλε μάτια της και πότε με γυαλιά ηλίου με oversized φακούς που τονίζουν τη θηλυκότητα.


Μια από τις λήψεις περιλάμβανε hippies επιρροές από το 1960 οι οποίες συναντούσαν τη μοντέρνα Lolita του τώρα, μέσα από ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου με στρογγυλούς φακούς σε ροζ – χρυσό 18Κ.


Ένα από τα μοναδικά κομμάτια της συλλογής είναι τα γυαλιά ηλίου σε μαύρο χρώμα και butterfly frame, τα οποία διαθέτουν χρυσές λεπτομέρειες 18Κ.

Read More

And More