Δες τη νέα Resort συλλογή του οίκου Valentino

Ο Pierpaolo Piccioli, σχεδιαστής του οίκου Valentino, παρουσίασε τη Resort συλλογή για το 2018 στη Νέα Υόρκη με έμπνευση από τα sporty chic street looks της… Νέας Υόρκης φυσικά! Στο catwalk είδαμε tracksuits, hoodies αλλά και minimal φορέματα σε χυτή γραμμή. Μπορεί πριν μερικά χρόνια να πιστεύαμε ότι το athliesure styling είναι μόνο για το γυμναστήριο, αλλά οι οίκοι μας έχουν διαψεύσει τα τελευταία χρόνια.

Ο Piccioli ένταξε αυτά τα στοιχεία στις διαχρονικές γραμμές του Valentino, διατηρώντας τη διαχρονική αίγλη του οίκου με κάποια μοντέρνα στοιχεία. Για παράδειγμα, είδαμε “εκτεθειμένες” ραφές πάνω στα ρούχα, λεπτομέρειες που εμπλούτιζαν την κομψότητα με sporty ύφος, σακάκια σε αθλητικές γραμμές και σε έντονα χρώματα, όπως κόκκινο και πράσινο.

Όσον αφορά στα παπούτσια, δύο ήταν τα είδη που ολοκλήρωναν τα looks. Για ακόμα μια φορά, ο σχεδιαστής αποφάσισε να δώσει sporty style στα θηλυκά πέδιλα με λευκές λεπτές κάλτσες ή να δώσει έμφαση στα γούνινα sliders, τραβώντας έτσι την προσοχή όλων.

Όταν σκέφτεσαι τον οίκο Valentino, αυτόματα σου έρχεται στο μυαλό η λεπτή δαντέλα και το φίνο μετάξι. Όλα αυτά ήταν κύρια χαρακτηριστικά της συλλογής, μόνο που εμπλουτίστηκαν και με πιο casual textures όπως denim και sequin.

Read More

And More