Δες το show της Chanel που έγινε σε ένα μαγευτικό location

Σε ένα μαγευτικό σημείο πραγματοποιήθηκε το Show της Chanel για την Cruise 21 συλλογή,  στο λατομείο Carrières de Lumières, που βρίσκεται στο χωριό Les Baux-de-Provence, στα νότια της Γαλλίας. Αυτά τα λατομεία λευκού ασβεστόλιθου χρησιμοποιήθηκαν κυρίως ως σκηνικό για την ταινία Le Testament d’Orphée (Διαθήκη του Ορφέα) του 1959, σε σκηνοθεσία του Jean Cocteau, που ήταν φίλος με την Gabrielle Chanel.

@voguemagazine

Η φετινή Cruise συλλογή που σχεδιάστηκε από την Virginie Viard  εμπνεύστηκε από  την ταινία του Jean Cocteau, δήλωσε η σχεδιάστρια, ενώ η φιλία των δύο καλλιτεχνών και η αλληλογραφία τους ήταν πηγή έμπνευσης για την νέα collection. Aπλότητα, ακρίβεια, στοιχεία που έχει η ταινία του Cocteau έδωσαν στην συλλογή μία καθαρή εικόνα, δίχρωμη κυρίως, με στοιχεία από την δεκαετία του 60 αλλά και την πανκ κουλτούρα!

@voguemagazine

Η συλλογή Cruise συνοδεύει την στην  του House of CHANEL από τις αρχές της δεκαετίας του 1920, όταν η Gabrielle Chanel πρόσφερε στους πελάτες της για πρώτη φορά ελαφριά και άνετα σχέδια για διάφορους ηλιόλουστους προορισμούς, όπως η Ριβιέρα και οι παραλίες του Lido στη Βενετία. Όλα αυτά τα χρόνια για την παρουσίαση της συγκεκριμένης συλλογής ο οίκος δημιουργεί πάντα κάτι μοναδικό.

Δες το μοναδικο show εδώ:

 

Read More

And More