Διάφανο τοπ: Σου βρήκαμε το σωστό σουτιέν ώστε να δείχνει chic

Διάφανα top… τώρα στις γιορτές έχουν την τιμητική τους. Σε μαύρο χρώμα συνδυασμένα με sequin κομμάτια ή και με το αγαπημένο σου jean δίνουν τον απαραίτητο sexy τόνο που χρειάζεται ένα festive σύνολο. Τις περισσότερες φορές σκέφτεσαι να το φορέσεις αλλά όταν φτάνει η ώρα να το συνδυάσεις, πάντα αναρωτιέσαι με τι σουτιέν τελικά να το φορέσεις ώστε να μην δείχνει άκομψο. Εδώ τα πράγματα θέλουν προσοχή γιατί ένα λάθος σουτιέν θα δώσει στο σύνολο το κακό αποτέλεσμα που θέλουμε να αποφύγουμε.

Πάμε λοιπόν αν πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Σε πρώτη φάση τα διάφανα top επιτρέπονται σε medium ή small size στήθη, και ιδανικά επιλέγουμε ένα διάφανο top με άνετο σχέδιο (να μην είναι πολύ στενό ή πολύ κοντό). Όταν φτάσουμε λοιπόν στο σουτιέν οι επιλογές είναι συγκεκριμένες. Επιλέγουμε ένα που καλύπτει όλο το στήθος, αποφεύγουμε τα πολύ sexy, τα δαντελωτά ή αυτά που έχουν πολύ ενίσχυση και το πιο βασικό να είναι απόλυτα σταθερό. H Victoria Beckham έχει επιλέξει ένα τέτοιο top στο παρελθόν και μας έδωσε μαθήματα σωστού styling.

To συνδύασε με το σωστό σουτιέν και το αποτέλεσμα είναι απόλυτα κομψό και chic. Αν ετοιμάζεσαι να φορέσεις και εσύ ένα διάφανο top, πάρε μαθήματα από την Victoria, θυμήσου αυτά που σου γράψαμε και όλα θα πάνε τέλεια!

Read More

And More