ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Kέρδισε διπλές προσκλήσεις για τα fashion shows της ADXW!

Μπορεί να βλέπεις παντού φωτογραφίες από catwalks, συναρπαστικές δημιουργίες, σχεδιαστές, μοντέλα… και να σου φαντάζουν όλα τόσο μακρινά! Πρέπει να σου πω, πώς δεν είναι και τόσο μακρινά, αφού συμβαίνουν και στη χώρα μας και μάλιστα σε μόλις λίγες μέρες από σήμερα.

Κι αν ενημερώνεσαι κι αγαπάς τη μόδα και θέλεις να δώσεις κι εσύ το “παρών” στη μεγάλη γιορτή και να δεις τις collection από κοντά, πάρε την κατάσταση στα χέρια σου και δήλωσε συμμετοχή στο διαγωνισμό του TLIFE!

Πιο συγκεκριμένα 10 αναγνώστριες έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν διπλές προσκλήσεις και να παραβρεθούν στο μεγάλο event του Αthens Xclusive Designers Week και να απολαύσουν όλο το παραμύθι από κοντά! Οι 10 νκήτριες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τα shows, να απολαύσουν τις δημιουργίες και να είναι κι αυτές ενεργά μέλη του κόσμου της μόδας!

Ο τρόπος για κερδίσεις είναι πολύ απλός!
Μπαίνεις στη σελίδα του TLIFE στο Facebook και γράφεις το ονοματεπώνυμό σου κάτω από την αναρτημένη είδηση. Δηλαδή στα γνωστά σχόλια – comments! Για να μην χάσεις καθόλου χρόνου κάνε κλικ εδώ

Read More

And More