ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κέρδισε ένα πλυντήριο AEG! Για να προστατεύσεις τα ρούχα σου για πάντα…

Αυτή η εκνευριστική στιγμή που αντιλαμβάνεσαι ότι το αγαπημένο σου μαύρο φόρεμα χάνει σιγά – σιγά το χρώμα του κι εσύ χάνεις σιγά – σιγά ένα δυνατό όπλο της γκαρνταρόμπας σου και των εμφανίσεών σου. Αυτή η στενάχωρη στιγμή που αντιλαμβάνεσαι ότι το αγαπημένο σου πουλόβερ έχει χάσει την μαλακή αίσθηση που συνοδεύει τις χουχουλιάρικες διαθέσεις σου. Και αυτή η μαγική στιγμή που μαθαίνεις ότι στην αγορά κυκλοφόρησε μια σειρά πλυντηρίων ρούχων AEG που κύριο μέλημά της είναι να φροντίζει τα ρούχα σου και μάλιστα σήμερα έχεις την ευκαιρία να το κάνει δικό σου παίρνοντας μέρος στο διαγωνισμό που διοργανώνει το TLIFE σε συνεργασία με την AEG!!!
Plus: Πόσο μπορεί να σου λείπει ένα αγαπημένο σου ρούχο που καταστράφηκε από τα πολλά πλυσίματα; Eμείς θα στο αντικαταστήσουμε με ένα όμοιό του, καινούριο -αν είσαι η τυχερή του διαγωνισμού!

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΕΙΣ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ
Την προσοχή σου παρακαλώ…
Βήμα 1: Φοράς το αγαπημένο σου ρούχο που έχει φθαρεί.
Βήμα 2: Φωτογραφίζεσαι και βγαίνεις μια κουκλίτσα 😉
Βήμα 3: Ποστάρεις στο λογαριασμό σου στο instagram τη φωτογραφία σου και κάνεις tag τη σελίδα του tlifegr (στο instagram πάντα)
Βήμα 4: Προσθέτεις το hashtag #AEGcaresforyourclothes
Βήμα 5: Περιμένεις! Αν είσαι η τυχερή που κέρδισες το “μαγικό” πλυντήριο της AEG, θα σε ενημερώσουμε μετά από κλήρωση που θα γίνει. Και φυσικά, όπως υποσχεθήκαμε, θα αντικαταστήσουμε και το αγαπημένο σου ρούχο με ένα καινούριο, ίδιο με αυτό που φωτογραφήθηκες.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΕΝΑΣ ΜΑΓΙΚΟΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ…
Φαντάσου να βάζεις το αγαπημένο σου πουλόβερ στο πλυντήριο. Φαντάσου να εμπιστεύεσαι το μεταξωτό σου φόρεμα στο στεγνωτήριο. Η AEG όχι μόνο το φαντάστηκε, αλλά το πραγματοποίησε κιόλας. Το μαύρο φόρεμα πλύθηκε πολλές φορές. Ένα μάλλινο πουλόβερ μπήκε στο στεγνοτήριο ξανά και ξανά. Και κάθε φορά βγήκαν χωρίς να έχουν συρρικνωθεί ή ξεθωριάσει, παραμένοντας ζωντανά και απαλά. Και αυτό χάρη στο νέα σειρά πλυντηρίων της AEG που ξέρουν να προστατεύουν τα υφάσματα, τα χρώματα και τις ίνες των ρούχων! Η AEG έχει επαναπροσδιορίσει τι είναι πλυντήριο και στεγνωτήριο κι εσύ δεν θα χρειαστεί ξανά να αποχωριστείς λόγω φθοράς τα αγαπημένα σου κομμάτια.

Ο μοναδικός, πρωτοποριακός σχεδιασμός δεν είναι απλά όμορφος. Εκφράζει την ανώτερη ποιότητα και την τεχνική εξέλιξη.

Χαρακτηριστικά που κάνουν την διαφορά:
-Κορυφαίο φινίρισμα πόρτας
Εμπνευσμένο από τις ηλεκτρικές τουρμπίνες που κατασκευάζονται στο εργοστάσιο τουρμπίνων της AEG στο Βερολίνο.
-Ισορροπημένος σχεδιασμός
Συμμετρικός Γερμανικός σχεδιασμός με έναν κεντρικό διακόπτη για ισορροπία στον πίνακα ελέγχου.
-Διακόπτης Focus
Πίνακας ελέγχου με πραγματικό ανοξείδωτο ατσάλι και κορυφαία μεταλλική επίστρωση στον διακόπτη για ξεχωριστή φυσική και ακουστική ανάδραση του “κλικ”.

Τα ρούχα σας διατηρούνται σαν καινούργια για περισσότερο καιρό
-Η Σειρά πλύσης 6000 της AEG χρησιμοποιεί τεχνολογία ProSense® η οποία προσαρμόζει αυτόματα το χρόνο και την κατανάλωση νερού και ενέργειας ανάλογα με το φορτίο.

-Η Σειρά πλύσης 7000 της AEG ενώνει τις τεχνολογίες ProSense® και SoftPlus που βελτιώνει τη διανομή του μαλακτικού, προστατεύει τα ρούχα και τους χαρίζει πιο απαλή αίσθηση.

-Η Σειρά 9000 της AEG είναι ο προστάτης του μικρού μαύρου φορέματος. Η τεχνολογία SoftWater καθαρίζει και μαλακώνει το νερό από τα άλατα με το σύστημα φιλτραρίσματος με ιόντα. Έτσι το απορρυπαντικό λειτουργεί τέλεια ακόμα και σε χαμηλές θερμοκρασίες και τα υφάσματα διατηρούν ζωντανά τα χρώματά τους.

-Η τεχνολογία ProSteam® σας επιτρέπει να ολοκληρώσετε μια πλύση με ατμό για να μειώσετε το τσαλάκωμα ή να χρησιμοποιήσετε ξεχωριστό πρόγραμμα ατμού για να φρεσκάρετε τα ρούχα σας χωρίς να τα πλύνετε.
Αυτό σημαίνει λιγότερο σιδέρωμα, λιγότερο στεγνό καθάρισμα, λιγότερη φθορά των ινών.
Τα ρούχα σας διατηρούνται σαν καινούργια για περισσότερο καιρό.

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!

Ετικέτες

Read More

And More