Dior Cruise: Η Kate Moss και η Bella Hadid με looks “δανεισμένα” από την ανδρική ντουλάπα

Πριν από λίγες ώρες έγινε το Dior Cruise show με την ανδρική συλλογή, στη καρδιά του Τόκιο. Πολλοί και διάσημοι καλεσμένοι έδωσαν το παρών για να τιμήσουν τον γαλλικό οίκο και τα νέα σχέδια που έχει επιμεληθεί αποκλειστικά ο Kim Jones.

Εκτός από το ανδρικό κοινό που προσέλκυσε το show, στο front row και στο photocall είδαμε δύο διάσημα μοντέλα με looks “δανεισμένα” από την ανδρική ντουλάπα. Ο λόγος για την Kate Moss και τη Bella Hadid που κατάφεραν να κλέψουν τις εντυπώσεις με τις super wow στιλιστικές τους επιλογές…

 

Η Bella Hadid φόρεσε ένα φούτερ σε σκούρες αποχρώσεις, το οποίο συνδύασε με χρωματιστές κάλτσες και πάνινα sneakers. To ίδιο φούτερ το είδαμε και στην πασαρέλα συνδυασμένο με ένα ανδρικό παντελόνι και φουτουριστικά μποτάκια. Φυσικά, το look της Bella ανήκει στη νέα ανδρική Cruise συλλογή.

 

Από την άλλη, η Kate Moss φόρεσε κι εκείνη ένα ανδρικό look που είδαμε στην πασαρέλα. Για την ακρίβεια φόρεσε ένα πανωφόρι κι ένα παντελόνι με διακριτικό καρό μοτίβο και τα συνδύασε με μαύρα high heel ankle boots. Στο catwalk υο μοντέλο τα φόρεσε με φουτουριστικά μποτάκια σε μαύρο χρώμα.

Read More

And More