Η Πόπη Αναστούλη σου δείχνει πως να φτιάξεις ένα τοπ από μαντήλια με ελάχιστο κόστος!

Το αγαπημένο κορίτσι και η πολύ ταλαντούχα Πόπη Αναστούλη η οποία αξίζει να σου αναφέρω πως είναι μία από τις πρώτες που εισήγαγαν το Do it Yourself στην Ελλάδα συνεργάζεται με την στήλη της μόδας στο TLIFE.

Αυτή την εβδομάδα φαίνεται να είναι φανερά επηρεασμένη όχι μόνο από την Άνοιξη αλλά κι από τις προτάσεις που κάνουν οι οίκοι μόδας για τη φετινή σεζόν. Τι πιο ωραίο λοιπόν από το να μπορείς να φτιάξεις μόνη σου, με υλικά που ήδη έχεις στο σπίτι ρούχα και αξεσουάρ που έχεις δει φέτος στις μεγάλες πασαρέλες.


Όλες οι φωτογραφίες είναι από τη συλλογή D&G για την Άνοιξη- Καλοκαίρι 2012 όπου οι σχεδιαστές “έπαιξαν” με τα μαντήλια μετατρέποντας το απλό αξεσουάρ σε φόρεμα, φούστα ακόμη και τοπ.

Με την έμπνευση να προέρχεται από το σχεδιαστικό δίδυμο Dοlce&Gabbana και πιο συγκεκριμένα από την συλλογή D&G για φέτος την Άνοιξη που παίζει με τα μαντήλια η Πόπη Αναστούλη σου δείχνει πως με πολύ εύκολο τρόπο και σχεδόν ανέξοδα μπορείς να κάνεις κι εσύ την μπλούζα από μαντήλια. Αν θέλεις να ακολουθήσεις τα πολύ εύκολα βήματα καν’το με ένα “κλιꔨεδώ.

Αν σου αρέσει να δημιουργείς μόνη σου αξεσουάρ αλλά και να ανανεώνεις τα ρούχα σου με τον πιο οικονομικό και δημιουργικό τρόπο σου δίνω μερικές ιδέες.

Φτιάξε μόνη σου ένα φόρεμα από t-shirt

Nα φτιάξεις μία τσάντα από το παλίο σου τζιν

Να φτιάξεις σαγιονάρες μόνη σου

And More