Πως να μεταμορφώσεις τον παλιό σου σκούφο στο πιο hot κομμάτι της σεζόν

Οι κρύες μέρες του χειμώνα είναι άμεσα συνδεδεμένες με τα ζεστά αξεσουάρ. Και πιο συγκεκριμένα με τα σκουφάκια. Όσο και να παραπονιόμαστε ότι μας χαλάνε τα μαλλιά, τόσο τα επιλέγουμε για να προστατευτούμε από το κρύο και να ολοκληρώσουμε το look μας. Ναι, τα σκουφάκια είναι πολύ στιλάτα και αυτός είναι ένας λόγος που τα αγαπάμε.

Μέσα στην ντουλάπα σου σίγουρα υπάρχει ένα. Μπορεί να το έπλεξες εσύ ή γιαγιά σου, να το αγόρασες, να στο έκαναν δώρο. Είναι απλό, λιτό, απέριττο και το έχεις φορέσει με πολλούς συνδυασμούς και σε πολλά σύνολα. Σήμερα λοιπόν, θα κάνουμε update στο στιλ σου, κάνοντας update στο αγαπημένο σου σκουφάκι. Εύκολα, γρήγορα και οικονομικά.

Η Πόπη Αναστούλη μας δείχνει αυτήν τη φορά πως να αλλάξουμε εντελώς ύφος και στιλ σε ένα απλό πλεκτό σκουφάκι, και να το κάνουμε το πιο hot κομμάτι της σεζόν. Θα χρειαστείς μερικές πέρλες, παραμάνες και λίγα ακόμα υλικά και είσαι οκ!

Μην ξεχνάς ότι στα catwalk του Χειμώνα είδαμε τους σχεδιαστές να λανσάρουν ιδιαίτερα σκουφάκια με πολλά διακοσμητικά στοιχεία. Οπότε, θα ακολουθήσουμε τα βήματά τους, θα γίνουμε πιο δημιουργικές και θα φτιάξουμε κάτι δικό μας.

Κάνε κλικ εδώ, δες τα υλικά και τη διαδικασία!

Επιμέλεια: Ιωάννα Κούρου

And More