Dolce & Gabbana: Μια glamorous συλλογή με επιρροές από τη Μέση Ανατολή που παρουσιάστηκε στο Ντουμπάι

Τον περασμένο μήνα το σχεδιαστικό δίδυμο Dolce & Gabbana παρουσίασαν τη συλλογή για την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2019 στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνο, έχοντας σαν βασικές πρωταγωνίστριες στο catwalk τη Monica Bellucci και την Isabella Rossellini.

Μετά από αυτό το φαντασμαγορικό show, οι σχεδιαστές ταξίδεψαν μέχρι το Ντουμπάι μαζί με τη νέα εκπληκτική συλλογή τους, για να τιμήσουν το πρώτο D&G κατάστημα που άνοιξε σε ένα πολυκατάστημα. Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο ιταλικός οίκος ταξιδεύει στη Μέση Ανατολή για ένα show, με τα διάσημα μοντέλα να επιβιβάζονται μαζί του στο αεροπλάνο για τις ανάγκες του catwalk.

O Domenico Dolce και ο Stefano Gabbana παρουσίασαν την “Day & Night” collection, μια συλλογή με ultra glamorous αισθητική που έλαβε μέρος στο Mall Fashion Avenue στο Ντουμπάι.

Ένα από τα βασικά στοιχεία της κολεξιόν ήταν τα floral μοτίβα, σήμα – κατατεθέν του ιταλικού οίκου, τα οποία “παντρεύτηκαν” με διακριτικά animal prints, πουά ή sparkly details.

Τα αέρινα φτερά και οι luxe λεπτομέρειες έκαναν ακόμα πιο εντυπωσιακό το αποτέλεσμα, ενώ απαρατήρητες δεν πέρασαν οι Middle East επιρροές που ήταν και κύρια πηγή έμπνευσης των σχεδιαστών.

Read More

And More