Έφη Αχτσιόγλου: Η γυναίκα με το πιο chic style στην Βουλή

Η Έφη Αχτσιόγλου ανακοίνωσε σήμερα, Τετάρτη 12 Ιουλίου, την υποψηφιότητα της για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι η πρώτη που θα ανοίγει την κούρσα διαδοχής του Αλέξη Τσίπρα.

Η Έφη Αχτσιόγλου είναι από τις γυναικείες παρουσίες στο έδρανα της Βουλής που μας έχει εντυπωσιάσει με το κομψό της στιλ.

 

Χωρίς στιλιστικές υπερβολές, με chic κομμάτια και κατά κύριο λόγο neutral τόνους, η πολιτικός ξεχωρίζει πάντα με τις εμφανίσεις της. Υπέροχα φορέματα σε Α γραμμή, silk tops, σακάκια και φίνες, midi φούστες δημιουργούν το προσωπικό στιλ της Έφης Αχτσιόγλου, που αξίζει να ανακαλύψεις και γιατί όχι(;) να αντιγράψεις κιόλας.

Φορέματα

Η Έφη Αχτσιόγλου λατρεύει τα φορέματα. Μια μεγαλύτερη αδυναμία βέβαια φαίνεται να έχει στα midi σχέδια σε γήινες αποχρώσεις. Tα ντραπέ είναι ίσως τα αγαπημένα της, ενώ συνδυάζοντάς τα με ζώνες που τονίζουν την σιλουέτα, και ψηλοτάκουνα, minimal πέδιλα, μας βάζει τα γυαλιά όσον αφορά το office style.

Blazers

Tα σακάκια, όπως ήταν επόμενο, δεν λείπουν από την γκαρνταρόμπα της Έφης Αχτσιόγλου. Τα επιλέγει τόσο για τα έδρανα όσο και για τις off duty εμφανίσεις της. Και σε αυτή την περίπτωση, λατρεύει τα neutral χρώματα, ενώ συχνά ο φακός των παπαράτσι την έχει αποθανατίσει με all time classic prints, όπως είναι το γκρι καρό. Η βουλευτής συνδυάζει τα masculine blazers της με σατέν top και tailored παντελόνια, ενώ στα αξεσουάρ είναι πάντα φειδωλή. 

Chic tops

Τα κομψά top, με τα οποία την έχουμε δει στη Βουλή, παρουσιάζουν μία διαχρονική κομψότητα.  Είναι συνήθως μεταξωτά, σε dusty pink, σπασμένο λευκό, ή και κάποιο πιο έντονο χρώμα, όπως είναι το κόκκινο. Τα sleeveless σχέδια είναι αυτά που προτιμά.

Μidi φούστες

Οι midi φούστες δεν θα έλειπαν από το everyday στιλ της ‘Εφης Αχτσιόγλου. Τις περισσότερες φορές τις συνδυάζει με αέρινα top ή με bow-tie πουκάμισα, ενώ διαλέγει τα βασικά χρώματα της παλέτας, όπως είναι το μαύρο ή το μπεζ.

 

Casual chic

Στις off duty εμφανίσεις της η ‘Eφη Αχτσιόγλου λατρεύει τα τζιν και τα πουκάμισα σε χαλαρό ύφος πάντα αλλά με κομψές λεπτομέρειες.

Ολόσωμη φόρμα

Από τα πιο κομψά outfit που έχουμε δει είναι η εμφάνιση της με κόκκινη ολόσωμη που μαγνήτισε τα βλέμματα στη δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο το 2020. Jumpsuit με βολάν που συνδύασε με μαύρα αξεσουάρ μία μοναδικά chic επιλογή που έκανε σίγουρα την διαφορά.

Φωτογραφίες: NDP-ΑΠΕ/ΜΠΕ  InTime και από το προσωπικό Instagram account της Έφης Αχτσιόγλου, @effie.achtsioglou.

 

 

 

 

 

 

Read More

And More