Είναι επίσημο: Tο fleece jacket θα μπει στην λίστα με τα top trend της σεζόν!

Η μεγαλύτερη γοητεία του fleece jacket ήταν πάντα η ζεστασιά του, παρά το γεγονός ότι είναι απίστευτα ελαφρύ. Πρόκειται για ένα εξ΄ ολοκλήρου τεχνητό ύφασμα, το οποίο προέρχεται από πολυεστερικές ίνες και έχει αυτή την μαγική ιδιότητα να σε “ζεσταίνει” μόλις το φορέσεις. Η απαλή ιδιαίτερη υφή του βοηθά ώστε η θερμότητα που δημιουργεί το σώμα να παραμένει σταθερή, ενώ προστατεύει αποτελεσματικά και από την υγρασία. Με όλα αυτά τα χαρακτηριστικά έχει γίνει εδώ και χρόνια το απόλυτο ρούχο για όσους κάνουν extreme sports, αλλά σιγά – σιγά βλέπουμε να έχει μπει και στο καθημερινό ντύσιμο πόλης. Γιατί, έτσι μένουμε ζεστές ακόμα και τις… πολύ κρύες μέρες.

Φέτος, κατόρθωσε να αποβάλλει αυτό το casual χαρακτήρα του και αναδειχθεί σε top trend που οι influencers και τα κορίτσια της μόδας φοράνε πάρα πολύ, κάνοντας το fleece jacket το… must have του φετινού χειμώνα.

Μήπως ήρθε η ώρα να  δοκιμάσεις και εσύ μερικές εμφανίσεις με αυτό το ζεστό trend; Είμαι σίγουρη ότι το έχεις στην ντουλάπα σου ξεχασμένο από την τελευταία φορά που πήγες ΣΚ… στην Αράχοβα. Δες μερικά στιλάτα σύνολα με fleece και πάρε ιδέες για τα πιο hot – κυριολεκτικά – κομμάτι της σεζόν!

@OliviaFaeh

Το fleece jacket σε λευκό χρώμα συνδυάζεται άψογα με basic κομμάτια, όπως τζιν παντελόνι και μαύρο ζιβάγκο, ενώ θα του δώσεις ένα πιο stylish ύφος με ένα metallic clutch. Το boxy σχήμα του δημιουργεί μία τέλεια ισορροπία στην σιλουέτα σου ενώ, δεν χρειάζεται να προσθέσεις extra αξεσουάρ για να ζεσταθείς, όπως κασκόλ ή φουλάρι.

@anoukyve

Μπορείς να δημιουργήσεις ένα σοφιστικέ ντύσιμο ακόμη και με ένα fleece jacket. Bασικό βήμα εδώ είναι τα χρώματα, αλλά και το σχέδιο του jacket που θυμίζει περισσότερο άνετο σακάκι, παρά κλασικό μπουφάν. Η παλέτα μαύρο καφέ πάντα αποδίδει μια chic εικόνα, ενώ αξεσουάρ, όπως loafers και big bag συμπληρώνουν με τον καλύτερο τρόπο το ντύσιμο.

@carodaur

Με τις αγαπημένες μας φόρμες που, φέτος και αυτές ξεφεύγουν από την καθιερωμένη cocooning χρήση τους, θα συνδυάσεις το fleece jacket και θα δημιουργήσεις μία εικόνα που σίγουρα θα πάρει πολλά like! Το μήκος του έχει διάφορες εκδοχές, ώστε να διαλέξεις το σωστό για την δική σου σιλουέτα.

 

@aninebing

Μαύρα γυαλιά και χρυσά αξεσουάρ θα δώσουν στο fleece jacket σου την απαραίτητη cool αίσθηση που θες, ώστε να ξεφύγει με τον καλύτερο τρόπο από τον casual χαρακτήρα του. Με skinny jean και chunky chelsea boots θα έχεις το καλύτερο σύνολο για τις κρύες μέρες.

Bella Hadid

Τα cargo παντελόνια φέτος κάνουν δυναμικό comeback και είναι από τα κομμάτια που φοράνε πολύ τα μοντέλα στις off duty εμφανίσεις τους, όπως η Βella Ηadid. Το διάσημο μοντέλο συνδυάζει το αγαπημένο της παντελόνι με το fleece jacket και δημιουργεί την απόλυτη urban εικόνα που αξίζει να αντιγράψεις.

@carodaur

Πολλά fleece jackets έχουν φέτος δερμάτινες λεπτομέρειες που τους δίνουν μία πιο στιλάτη εικόνα. Συνδύασε το με crop παντελόνι και lace up μποτάκια, για εμφανίσεις που θυμίζουν… influencer.

Mε όρθιο γιακά και bomber σχήμα το fleece jacket αντικαθιστά το leather jacket στα denim σύνολα σου και αποδίδει ακόμη περισσότερο, αφού είναι πολύ ζεστό.

Τα βασικά χρώματα για αυτό το jacket είναι τα κλασικά μαύρο λευκό καφέ, αλλά ομολογουμένως οι αποχρώσεις του καφέ του δίνουν ένα πιο στιλάτο αποτέλεσμα. P.S.: δείχνει υπέροχο με μπεζ σύνολα!

Read More

And More