Eίναι γεγονός: Ο Alexander Wang θα σχεδιάσει για την H&M!

Nαι, είναι πραγματικότητα: Η H & M ανακοίνωσε ότι η επόμενη συνεργασία της με σχεδιαστή θα είναι με τον Alexander Wang!

H συνεργασία ανακοινώθηκε επίσημα σε εκδήλωση της H & M στο Coachella festival, και σηματοδοτεί την πρώτη συνεργασία της εταιρείας με Αμερικανό σχεδιαστή.

Σε ένα δελτίο τύπου , ο Wang είπε , ” Έχω την τιμή να είμαι μέρος των συνεργασιών της H & M με σχεδιαστές. Η δουλειά με την ομάδα τους, είναι μια συναρπαστική , διασκεδαστική διαδικασία . Είναι πολύ ανοιχτοί στο να ξεπεράσουν τα όρια και να ορίσουν μια πλατφόρμα για τη δημιουργικότητα. Αυτό θα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για ένα ευρύτερο κοινό να βιώσει το brand και τον τρόπο ζωής του Alexander Wang. “

Περιττό να πούμε ότι , η συνεργασία είναι μεγάλη επιτυχία για την H & M , αφού ο Wang είναι ένα από τους πιο επιτυχημένους εμπορικά νέους σχεδιαστές σήμερα. Όπως είπε και η δημιουργική σύμβουλος της H & M, Margareta van den Bosch: ” Ο Alexander Wang είναι μία από τις σημαντικότερες φωνές στο χώρο της μόδας σήμερα. Εκείνος καταλαβαίνει ακριβώς αυτό που οι άνθρωποι θέλουν να φορούν και το κάνει με φοβερή ενέργεια και πάθος”.

O σχεδιαστής επιβεβαίωσε τα νέα ανεβάζοντας το παρακάτω video στο Instagram:

H συλλογή θα λανσαριστεί σε 250 καταστήματα παγκοσμίως και online στις 6 Νοεμβρίου 2014 και θα περιλαμβάνει ρούχα και αξεσουάρ για γυναίκες και άνδρες.

Read More

And More