Είναι το μοντέλο Myla Dalbesio plus-size; ‘Οχι σύμφωνα με τον Calvin Klein…

To 27-ετών, μοντέλο Myla Dalbesio πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια εσωρούχων Calvin Klein. H μελαχρινή καλλονή ακολούθησε τη διαδρομή της Lara Stone και Jourdan Dunn ποζάροντας για μια σειρά από ασπρόμαυρες εικόνες στο φακό του Lachlan Bailey. Το μόνο πράγμα που κάνει τη Myla διαφορετική είναι ότι θεωρείται plus size μοντέλο. Με size 10 US όμως, πολλοί άνθρωποι στα social media οργίστηκαν με τη σκέψη πως ονομάζεται plus size.

Ένας εκπρόσωπος του Calvin Klein κυκλοφόρησε μια δήλωση λέγοντας ότι η νέα γραμμή ήταν να γίνει πιο exclusive» και να καλύψει τις ανάγκες των διαφορετικών γυναικών» .

Το μόνο πρόβλημα ήταν ότι Calvin Klein ποτέ δεν ονόμασε τη Myla plus-size ή επέστησε την προσοχή στο γεγονός ότι είναι πιο εύσωμη από ό, τι τα άλλα μοντέλα.

Γιατί λοιπόν όλη αυτή η οργή; Ίσως αυτό ξεκινά με το γεγονός ότι το plus-size υπάρχει σαν όρος. Στο παρελθόν, μοντέλα όπως η Robyn Lawley έχουν δηλώσει ότι δεν τους αρέσει ο συγκεκριμένος όρος. Eνώ το πρακτορείο IMG Models έκανε την κίνηση πρόσφατα να καταργήσει το διαχωρισμό ανάμεσα στα “straight-sized” και τα “plus sized” μοντέλα στο site του.

Θα πρέπει λοιπόν να επανεξεταστεί ο όρος plus-size λοιπόν, ή θα πρέπει να εκλείψει εντελώς;

Read More

And More