Είσαι νονά; Στο Mediterannean Cosmos βρήκαμε τα πιο cool πασχαλινά δώρα για το βαφτιστήρι σου

Είμαι νονά και τώρα που το Πάσχα πλησιάζει, έχω ήδη μπει σε διαδικασία αναζήτησης δώρων για τα βαφτιστήρια μου. Φέτος θέλω να τα εντυπωσιάσω με τις επιλογές μου και να τα κάνω πραγματικά χαρούμενα. Φαντάζομαι το ίδιο και εσύ!

Τα σημερινά βαφτιστήρια είναι απαιτητικά, έχουν το δικό τους στιλ και περιμένουν από τον νονό ή τη νονά το δώρο που θα τα ενθουσιάσει και, βεβαίως, θα είναι καλύτερο από των φίλων τους. Έχουμε άρα πολύ δύσκολη αποστολή!

Πλέον κάθε νονά θέλει να κάνει τη διαφορά και να βάλει στην άκρη παραδοσιακές λαμπάδες και εύκολες λύσεις! Επειδή το έψαξα πολύ, ανακάλυψα  ότι τελικά το Mediterranean Cosmos είναι το κατάλληλο μέρος για αυτήν την «αποστολή».

Στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos βρήκα τα πάντα: λαμπάδες, ρούχα, παιχνίδια… όλα σε έναν χώρο και με μεγάλη ποικιλία, για να διαλέξω τελικά το πιο εντυπωσιακό δώρο για το βαφτιστήρι μου.

Και επειδή σε νιώθω, σου ετοίμασα μία super λίστα με προτάσεις για τα πιο cool πασχαλινά δώρα!

Για το κορίτσι

 

Παιδικά αξεσουάρ Bijou Brigitte, Mediterannean Cosmos

Τα κοριτσάκια λατρεύουν να συνδυάζουν παιδικά αξεσουάρ με τα ρούχα τους και στη νέα παιδική συλλογή Bijou Brigitte θα βρεις σχέδια και επιλογές που ξεχωρίζουν για το χρώμα και το στιλ! Η μικρή θα ενθουσιαστεί.

Καλσόν Calzedonia, Mediterranean Cosmos

Tα παιδικά καλσόν δίνουν cute αποτέλεσμα στο ντύσιμο και τα κοριτσάκια θέλουν ιδιαίτερα print για να τα δείχνουν στις φίλες τους. Τα original Smiley World σε διάφορα μοντέρνα μοτίβα που θα βρεις στην Calzedonia για αυτήν την άνοιξη, είναι το τέλειο καλσόν που θα την εντυπωσιάσει.

 

Τσαντάκι Claire’s, Mediterranean Cosmos

Το απαραίτητο τσαντάκι για τις βόλτες του Πάσχα, με faux γούνα και σχέδιο Panda, που θα συνδυάσει η βαφτιστήρα με το νέο της ανοιξιάτικο στιλ. Είναι υπέροχο!

Λαμπάδα Flexa, Mediterranean Cosmos

Το δώρο που περιμένουν πώς και πώς όλα τα βαφτιστήρια: η καθιερωμένη λαμπάδα! Διάλεξε μία χειροποίητη που έχει σχέδιο μία σβούρα ώστε μετά να μπορεί να γίνει διακοσμητικό για το παιδικό δωμάτιό της.

 

Φόρεμα Η&M, Mediterranean Cosmos

Το ανοιξιάτικο άνετο φόρεμα της βαφτιστήρας θα της το κάνεις δώρο εσύ νονά! Υπέροχο ροζ χρώμα, με ναυτικό γιακά, που θα φορέσει από εδώ και πέρα συνεχώς!

 

Φόρεμα Mayoral, Mediterranean Cosmos

Τι πιο ωραίο από ένα ευκολοφόρετο φόρεμα με πουά σχέδια και ζωνάκι, που θα κάνει τη βαφτιστήρα σου να νιώσει… πριγκίπισσα!

 

Πιτζάμα Μinerva, Mediterranean Cosmos

 

Τα πιτζαμάκια της άνοιξης θα τα διαλέξει η νονά, με τέλεια σχέδια και άνετο στιλ για τη βαφτιστήρα και, βεβαίως, θα τα συνοδεύσει με μία πρόσκληση για sleep over στο σπίτι της!

Φόρεμα Mini Raxevsky, Mediterranean Cosmos

 

Το δώρο αυτό θα φέρει την Άνοιξη! Χαρούμενο, αμάνικο, λουλουδάτο φόρεμα για τη βαφτιστήρα, για τις βόλτες που θα κάνει από εδώ και πέρα!

Παιδικά γυαλιά ηλίου Optical Papadiamantopoulos, Mediterranean Cosmos

Τα πρώτα γυαλιά της βαφτιστήρας σε ροζ χρώμα και τέλειο σχέδιο από τη συλλογή Ιnvy Kids, εξαιρετικής ποιότητας, με πολωτικό φακό και ελαστικό σκελετό, κατάλληλα από βρεφική ηλικία.

 

Για το αγοράκι

 

Λαμπάδα DPAM, Mediterranean Cosmos

Μία λαμπάδα με καλό σκοπό, γιατί πρέπει να δίνουμε και ένα καλό μήνυμα αυτές τις μέρες στα βαφτιστήρια μας. Οι πασχαλινές λαμπάδες από τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος είναι χειροποίητες και συνοδεύονται από ανθεκτικό κουτί μεταφοράς. Είναι διακοσμημένες με αξεσουάρ που, μετά το Πάσχα, αφαιρούνται από τη λαμπάδα, για να τις αξιοποιήσει το παιδί σαν παιχνίδι ή σαν διακόσμηση στο δωμάτιό του. Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις των λαμπάδων θα διατεθούν για τις ανάγκες του Οργανισμού.

Racing Car JY88 The Mr Gadget, Mediterranean Cosmos

Το απόλυτο τηλεκατευθυνόμενο Racing Car ήρθε για να εντυπωσιάσει και εσύ θα κάνεις τη διαφορά με αυτό το δώρο στο βαφτιστήρι σου! Με τσάντα μεταφοράς, για να το έχει μαζί του παντού, υπέροχη κατασκευή με φοβερή εμφάνιση και δυνατότητα climbing! Θα τρελαθεί!

Sneakers NAK Shoes, Mediterranean Cosmos

Tα φετινά sneakers για το βαφτιστήρι έχουν σχέδιο τον αγαπημένο Super Mario και με φωτάκια για να εντυπωσιαστεί! Α, και με κάθε αγορά από την παιδική συλλογή της ΝΑΚ Shoes δώρο λαμπάδα Snoopy!

 

Read More

And More