Εκπτώσεις: Τα 8 κομμάτια-κλειδιά που αξίζει να αγοράσεις τώρα… και θα φοράς για πάντα!

Οι εκπτώσεις έχουν ξεκινήσει και εσύ θέλεις να ανανεώσεις την ντουλάπα σου, να ετοιμάσεις τα look των διακοπών σου και βέβαια να κάνεις τις σωστές αγορές χωρίς να μετανιώσεις για τίποτα. Είναι, λοιπόν, η κατάλληλη στιγμή για να αποκτήσεις το ρούχο που τόσο καιρό ήθελες και μάλιστα σε απίστευτη τιμή. Σήμερα, με τη βοήθεια της BSB, θα σου ετοιμάσω τη μαγική λίστα με τα κομμάτια – κλειδιά που πρέπει να αγοράσεις τώρα και να είσαι super stylish, τόσο στην πόλη, όσο και στο νησί! Ξέρεις πολύ καλά τι εννοώ!

Με το σημερινό θέμα, θέλω να σου προσφέρω μία χείρα βοηθείας. Για αυτό και διάλεξα για εσένα οκτώ items στα οποία αξίζει να επενδύσεις τώρα και θα τα ευχαριστηθείς μέχρι και το φθινόπωρο, αφού με το σωστό syling που θα σου προτείνω, θα τα φοράς πολλές φορές με διαφορετικούς τρόπους και θα προσαρμοστούν σε κάθε ανάγκη σου! Σημείωσε εδώ, ότι πρόκειται για κομμάτια διαχρονικά, τα οποία θα φορέσεις και τα επόμενα χρόνια, οπότε αξίζει να επενδύσεις 😉

Πάμε, λοιπόν, να τα δούμε!

1.Kρουαζέ floral φόρεμα

Από 59.95€ τώρα 29.95€

Το κρουαζέ floral φόρεμα θα το συνδυάσεις με πλατφόρμες για να πας στο γραφείο σου όλο το καλοκαίρι, αλλά και με flat shoes για το φθινόπωρο. Φυσικά, θα το βάλεις στη βαλίτσα των διακοπών σου για τις βραδινές εμφανίσεις σου, που θέλεις ένα ωραίο look με black σανδάλια!

 

2.Λινό maxi φόρεμα

Aπό 69.90€ τώρα 48.90€

Aν μπορούσες να πάρεις ένα φόρεμα, σίγουρα θα ήταν μαύρο maxi, γιατί απλά ταιριάζει με τα πάντα. Το συγκεκριμένα λινό φόρεμα με κροσέ τελείωμα είναι ακόμη πιο stylish, αφού έχει λεπτομέρεια που το κάνει άψογο για κάλεσμα σε γάμο, αλλά και την πιο safe λύση για τις πρωινές εξορμήσεις στην πόλη, όταν ο υδράργυρος φτάνει στα ύψη!

 

3.Midi φόρεμα με κουμπιά

Aπό 69.90€ τώρα 48.90€

To λευκό φόρεμα με κουμπιά είναι αυτό που λέμε κομμάτι forever, δηλαδή το φοράς για πάντα! Τώρα συνδύασέ το με mules για city look, ενώ αν το συνδυάσεις με σανδάλια σε tan απόχρωση θα έχεις ένα άψογο look διακοπών!

 

4.Τζιν shorts

Από 39.90 τώρα 27.90€

To shorts είναι το αγαπημένο σου καλοκαιρινό κομμάτι. Το τζιν shorts με ξέφτια θα δώσει μία boho αίσθηση στο look σου και θα το φορέσεις με το απλό αγαπημένο σου λευκό φανελάκι ή με bohemian top και εντυπωσιακά σκουλαρίκια για πιο stylish εμφάνιση!

 

5.Βαμβακερό κιμονό

Από 59.90€ τώρα 41.90€

Το κιμονό έχει γίνει αγαπημένο σου fashion item τις τελευταίες σεζόν, ειδικά όταν θέλεις κάτι από πάνω και όλα σου φαίνονται πολύ ζεστά ή όταν απλά θέλεις να καλύψεις… τις ατέλειες. Το βαμβακερό κιμονό με τις λευκές ρίγες έχει απόλυτα καλοκαιρινό style, ταιριάζει τέλεια με denim κομμάτια και θα το φορέσεις πολλές σεζόν ακόμη.

 

6.Ολόσωμη φόρμα

Από 69.90€ τώρα 48.90€

Πολλές φορές σου έχουμε γράψει πόσο βασική είναι πλέον μία ολόσωμη φόρμα στην ντουλάπα σου. H κόκκινη ολόσωμη φόρμα με βολάν στις τιράντες θα σε βολέψει τις ημέρες που θέλεις ένα one-piece look, αφού με ένα ζευγάρι σκουλαρίκια και απλά πέδιλα μετατρέπεται σε μια εμφάνιση που μπορεί να σε συνοδεύσει ακόμη και σε γάμο!

 

7.Ολόσωμο λινό shorts

Από 59.90€ τώρα 41.90€

Aν είσαι λάτρης του casual look, θέλεις άνεση και style, τότε το ολόσωμο λινό shorts είναι η αγορά που πρέπει να κάνεις τώρα. Με sneakers και ένα απλό t-shirt θα έχεις ένα all day city look, αλλά και βέβαια αυτό που βάζεις με το μαγιό σου για να πας στην παραλία!

 

8.Tropical top

Από 39.90€ τώρα 27.90€

Σίγουρα έχεις τα βασικά top, δηλαδή μαύρο, λευκό, beige και με ρίγες. Αν πρέπει, όμως, να αποκτήσεις ένα ακόμη, τότε αυτό είναι το tropical top με ημιδιαφάνεια, που μπορείς να σετάρεις με το τζιν σου, αλλά και με μία φούστα στο γραφείο. Το αγοράζεις τώρα και το φοράς και τις επόμενες σεζόν!

Read More

And More