Elizabeth Debicki:To στιλάτο κορίτσι που θα υποδυθεί την Lady D και πρέπει να γνωρίζεις

Elizabeth Debicki: Την προσέξαμε για πρώτη φορά στην ταινία του Βaz Luhrmann, Great Gatsby ως Jordan Baker η οποία έλαμπε κυριολεκτικά στα βραβευμένα με Οscar κουστούμια της Catherine Martin. Στην συνέχεια την είδαμε στο remake της τηλεοπτικής εκπομπής του 1964 The Man from U.N.C.L.E που σκηνοθέτησε ο Guy Ritchie στον ρόλο της ρωσίδας πράκτορα Armie Hammer με άψογο 60s style σε κουστούμια της Joanna Johnston.

Γεννημένη στο Παρίσι -30 χρόνια πριν- με καταγωγή όμως από την Αυστραλία, πανύψηλη με ύψος 1.91 και γονείς που ήταν και οι δύο επαγγελματίες χορευτές μπαλέτου, η Debicki ήταν μοιραίο να ξεκινήσει να ασχολείται με τον χορό από πολύ νωρίς!

Στην πορεία άλλαξε κατεύθυνση και το θέατρο την κέρδισε, ενώ πολύ γρήγορα ξεκίνησε να παίζει σε κινηματογραφικές παραγωγές. Κατάφερε σύντομα να καθιερωθεί στον κόσμο του κινηματογράφου αλλά παράλληλα κέρδισε και τον κόσμο της μόδας, με τις κομψές της εμφανίσεις τόσο στην μεγάλη οθόνη όσο και εκτός!

Πλέον θα την παρακολουθήσουμε σε ένα μοναδικό ρόλο αυτό της πριγκίπισσα Νταϊάνα στις σεζόν πέντε και έξι του The Crown. Θα την δούμε να ζωντανεύει ξανά το μοναδικό στιλ της Lady D την μοναδική δεκαετία του 90,  και σε συνδυασμό με την έμφυτη κομψότητα της σίγουρα θα έχουμε εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Στις μέχρι τώρα red carpet εμφανίσεις της επιλέγει ένα masculine chic ύφος αλλά και υπέροχα φορέματα σε maxi γραμμές κυρίως με υπογραφή από μεγάλους οίκους! Στο off duty style της βλέπουμε μία αγάπη σε ιδιαίτερες τσάντες και πολυτελή πανωφόρια!

Σίγουρα θα μας απασχολήσει στο μέλλον πολύ οπότε τι καλύτερο από να την γνωρίσουμε και να την παρακολουθούμε από νωρίς. Δες το απολαυστικό ρεπορτάζ με μοναδικές της εμφανίσεις που έχει ήδη κάνει και ανακάλυψε το νέο it girl της μόδας για τα επόμενα χρόνια!

Με καφέ κουστούμι που έχει sheer details συνδυασμένο άψογα με flat μπαλαρίνες και cut eye γυαλιά ηλίου, λίγα χρόνια πριν στις Κάννες.Τα ανδρικά κομμάτια της πάνε πολύ λόγω της ψηλόλιγνης σιλουέτας της.

Στα βραβεία Glamour Women of the Year Awards 2018 με εκπληκτικό σύνολο Μonse που έχει sequin detail στο πάνω μέρος.

Mε old Hollywood style φόρεμα Prada. κεντημένο με παγιέτες και πέδιλα με λεπτά λουράκια σε μία στιλάτη red carpe εμφάνιση της.

Με αγαπημένο masculine style, κουστούμι σε purl απόχρωση του οίκου Armani με το χαρακτηριστικό σακάκι του οίκου και κομψά αξεσουάρ.

Μetallic φόρεμα που κλέβει τις εντυπώσεις Βοttega Veneta στην πρεμιέρα της ταινιάς της” ‘Guardians Of The Galaxy”  τον Απρίλιο του 2019.

Υπέροχη city εμφάνιση με midi λευκό φόρεμα L. K Bennet συνδυασμένο με slingbacks και τσάντα Prada.

Λίγο πριν παρακολουθήσει το fashion show του οίκου Miu Miy με lace maxi dress του brand και αξεσουάρ που συνδυάζονται άψογα.

Από τις εμφανίσεις στο Μet Gala του 2019 που άφησαν εποχή με pink bow couture dress του οίκου Salvatore Ferragamo.

Cute φόρεμα με βολάν και πλισέ σχέδια που δίνει μία girly αίσθηση ενώ κάνει στιλάτη αντίθεση με το short hair look της.

Τomboy look με κουστούμι και καπέλο που το υποστηρίζει τέλεια. Συχνά επιλέγει κουστούμια και πολύ καλά κάνει αφού της ταιριάζουν υπέροχα και τους δίνει μία στιλάτη εικόνα.

Mία goth glam εμφάνιση με look σε μαύρο χρώμα και chain κοσμήματα που ολοκλήρωσε άψογα με το ανάλογο make up.

 

Στα γυρίσματα της ταινίας Tenet που κυκλοφόρησε χθες στις αίθουσε με άψογο lady like σύνολο σε υπέροχη γαλάζια απόχρωση και floral signature ζακέτα της εποχής.

Με υπέροχο Vionnet φόρεμα που έχει net ύφασμα και απλικέ λουλούδια σε πράσινο χρώμα στην πρεμιέρα της ταινίας της ”Τhe night manager”.

Φεστιβαλ Bενετίας 2019 με υπέροχο couture φόρεμα σε μαύρο χρώμα Sciaparelli.

Mε τέλειο σύνολο Fendi για το φεστιβάλ Βενετίας 2019, ψηλόμεσο παντελόνι και silk πουκάμισο σε beige αποχρώσεις.

Read More

And More