Ένα διάσημο brand συνεργάζεται με τη Swarovski και δημιουργούν μια jumpsuit αξίας 25,670 δολαρίων (OMG)

Ένα διάσημο brand συνεργάζεται με τη Swarovski και δημιουργούν μια jumpsuit αξίας 25,670 δολαρίων (OMG) | tlife.gr

Όταν σκέφτεσαι ένα brand που ακόμα και τώρα υιοθετεί στις δημιουργίες του επιρροές από τα ’00s, ποιο σου έρχεται στο μυαλό; Μα φυσικά η Juicy Couture που τείνει σε κάθε της ρούχο να αποτυπώνει αυτήν τη νοσταλγία από μια παλιά δεκαετία.

Πριν από λίγες μέρες, το διάσημο label αποκάλυψε τη νέα του συλλογή, αλλά το βασικό κομμάτι που έκλεψε τις εντυπώσεις, ήταν μια ολόσωμη φόρμα κεντημένη σε όλο της το μήκος – πλάτος – φάρδος με κρύσταλλα. Η τιμή της; Αυτή η jumpsuit κοστίζει 25,670$.

Αυτό το σχέδιο κρύβει μια πολύ σημαντική συνεργασία, μιας και η Juicy Couture ένωσε τις δυνάμεις της με την Swarovski και δημιούργησαν αυτό το super lux κομμάτι. Η συλλογή επίσης, περιλαμβάνει τις κλασικές πετσετέ και βελούδινες φόρμες του brand διακοσμημένες με κρύσταλλα, μόνο που πλέον δεν θα αναγράφεται το logo “Juicy Couture”. Το brand αποκάλυψε μια ακόμα έκπληξη, σημειώνοντας πως οι fans μπορούν να γράψουν τα δικά τους ονόματα πάνω.

Τα νέα ρούχα από τη συλλογή Juicy Couture και Swarovski είναι ήδη διαθέσιμα προς πώληση στο FarFetch, ενώ τα υπόλοιπα fashion items θα ξεκινήσουν να πωλούνται τον Απρίλιο και το Μάιο.

READ more