Ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας πρόκειται να βραβευτεί για το στιλ του. Φαντάζεσαι ποιο;

Στις 12 Αυγούστου στο Λος Άντζελες στην Καλιφόρνια θα διεξαχθούν τα Teen Choice Awards και ήδη στη δημοσιότητα έχουν βγει τα ονόματα των υποψηφίων για το κάθε βραβείο. Κοιτάζοντάς τα λοιπόν, παρατηρήσαμε ένα γνωστό πρόσωπο που δεν θα μας περνούσε ποτέ από το μυαλό ότι θα βρισκόταν σε αυτήν τη λίστα. Ποιο; Η Meghan Markle είναι το πρώτο μέλος της βασιλικής οικογένειας που πρόκειται να λάβει βραβείο σε τέτοιου είδους Awards. Ναι ναι καλά διάβασες! Και ξέρεις για τι πρόκειται να βραβευτεί; Για το στιλ της! Η ίδια είναι υποψήφια στην κατηγορία Style Icon.

Αν λάβουμε υπόψη μας το στιλ της μπορούμε να καταλάβουμε το λόγο, αλλά αν λάβουμε υπόψη μας το νέο της “ρόλο” παραξενευόμαστε λίγο.

Η Meghan βρίσκεται στην ίδια λίστα με τη Zendaya, την Blake Lively και τον Harry Styles, δηλαδή καλλιτέχνες με τέλειο στιλ, κάτι που μας κάνει να προβληματιζόμαστε ακόμα περισσότερο για το νικητή. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Meghan δεν θα δώσει το παρών, αφού κατά πάσα πιθανότητα της απαγορεύεται!

Το γεγονός ότι η Meghan πρόκειται να βραβευτεί για το στιλ της δεν μας προκαλεί εντύπωση, αφού όλα τα looks της είναι τόσο stylish και σχεδόν αξιοζήλευτα!

Read More

And More