Ένα σημαντικό tip από την Kate Middleton για να περπατάμε καλύτερα με γόβες!

Η Kate Middleton φημίζεται για το τέλειο στιλ, την κομψότητά της και το φίνο γούστο της. Πίσω όμως, από κάθε δημόσια εμφάνιση που κάνουν οι κυρίες της βασιλικής οικογένειας κρύβονται πολλά στιλιστικά μυστικά που πολλές φορές βγαίνουν στη δημοσιότητα. Για παράδειγμα, πριν από λίγο καιρό η Meghan Markle είχε αποκαλύψει ότι εσωτερικά από τις φούστες και τα φορέματα φοράει ένα εσώρουχο που μοιάζει με ποδηλατική βερμούδα και συγκρατεί το ρούχα ώστε να μην σηκώνονται από τον αέρα και υπάρξουν… αποκαλύψεις.

Τώρα η Kate αποκάλυψε ένα ακόμα μυστικό για να περπατάει καλύτερα με τις γόβες, χωρίς να γλιστράει το πόδι της. Αν λοιπόν αντιμετωπίζεις το ίδιο πρόβλημα, τότε διάβασε τι κάνει η Δούκισσα του Cambridge. Στις γόβες που έχει επιλέξει να φορέσει, βάζει πάτους σιλικόνης και η ίδια φοράει πάντα καλσόν για αποτρέπει το πόδι να οδηγείται στο μπροστινό μέρος. Αρκετά έξυπνο, μόνο που εμείς φοράμε καλσόν μόνο το χειμώνα. Οπότε κράτησε το tip για τότε.

Extra Info: σε βρετανικά online shops υπάρχουν καλσόν με κολλημένο τον πάτο σιλικόνης και οι τιμές ξεκινούν από 5 λίρες. Δοκίμασέ το σε λίγους μήνες και πες μας την εμπειρία σου!

Read More

And More