Ενδιάμεσες εκπτώσεις στα Nak shoes: Σήμερα ψωνίζουμε online τα αγαπημένα μας παπούτσια!

Τα καταστήματα, λόγω πανδημίας, θα μείνουν κλειστά αυτήν την Κυριακή. Και καλό είναι κι εμείς να προσέχουμε όσο μπορούμε τον εαυτό μας. Να μειώσουμε όσο γίνεται τις διαδρομές, τις εξόδους, να φροντίσουμε την υγεία μας, αλλά και τη διάθεσή μας, που παίζει κυρίαρχο ρόλο στην ψυχολογία μας. Και τι φτιάχνει την ψυχολογία μιας γυναίκας; Τα ψώνια φυσικά! Και ειδικά, τα παπούτσια. Οπότε, τι καλύτερο αυτήν την Κυριακή που έχουν ξεκινήσεις οι ενδιάμεσες εκπτώσεις από το να “βολτάρεις” on line και να κάνεις τις αγορές σου από την άνεση του σπιτιού σου! Τα Nak Shoes έχουν εκπτώσεις και σε περιμένουν on line! 

Φτιάξε λοιπόν τον καφέ σου το πρωί ή βάλε λίγο κρασί το βραδάκι και ετοιμάσου για λατρεμένο shoe shopping από την άνεση του σπιτιού σου. Η εταιρεία Νak σου δίνει τη δυνατότητα μέσα από το site της να αποκτήσεις σε τέλειες τιμές, τα αντικείμενα του πόθου σου! Τα αξεσουάρ που θα αναβαθμίσουν τα outfit σου, την εικόνα σου και θα ολοκληρώσουν το στιλ σου! 

Για να ρίξουμε μια ματιά και μαζί… 

Στη νέα συλλογή της Nak shoes όπως πάντα θα βρεις περισσότερα από 200 διεθνή brands, όπως: Steve Madden, Ecco, Pikolinos, Rockport, Allen Edmonds, Butterfly Twists κ.α. Φυσικά, θα βρεις και την πλούσια συλλογή της NAK, με σχέδια που θα καλύψουν όλα τα γούστα.  

Steve Madden: Σε αυτήν τη συλλογή με την ανθεκτικότητα και τη δύναμη της Νέας Υόρκης που χαρακτηρίζει τον Αμερικανό σχεδιαστή με statement fashion σχέδια θα ανακαλύψεις τα κομμάτια που συνδυάζουν άψογα τις τελευταίες τάσεις με την κορυφαία ποιότητα του brand και βεβαίως τιμές που θα σου φτιάξουν τη διάθεση! Αν είσαι μία fashionista τότε θα ξετρελαθείς με την νέα Steve Madden collection και τώρα στις ενδιάμεσες εκπτώσεις θα αποκτήσεις όλα τα must κομμάτια της σεζόν.

Δες όλη την συλλογή Steve Madden εδώ!

 ECCO: Η Νο1 εταιρεία στο comfort παπούτσι με τα πιο ποιοτικά δέρματα και τις καινοτόμες τεχνολογίες. Μποτάκια που φοράς όλη μέρα χωρίς να σε κουράζουν, στιλάτα sneakers και διαχρονικές κομψές μπαλαρίνες για εσένα που θέλεις να παραμείνεις stylish χωρίς να χάσεις την άνεσή σου!Η λίστα σου με τις αγορές στις εκπτώσεις Νοεβρίου σίγουρα θα έχεις άνετα παπούτσια και εδώ θα βρεις αυτά που χρειάζεσαι!

Δες όλη την συλλογή Ecco εδώ:

Rockport: Με την αθλητική τεχνολογία στο καθημερινό παπούτσι, για όλες εμάς που η μέρα ξεκινάει νωρίς και τελειώνει αργά, ένα ζευγάρι παπούτσια που μας εξασφαλίζει ανατομική άνεση αλλά πάντα με στιλ, είναι το πρώτο που μπαίνει στη λίστα μας για τις φετινές ενδιάμεσες εκτπώσεις!

Δες όλη την συλλογή Rockport εδώ:

Pikolinos: Το fashion brand με την οικολογική συνείδηση, τα παπούτσια που φέρουν την ισπανική παράδοση θα γίνουν το απόλυτο χειμερινό αξεσουάρ για τα χειμερινά σου σύνολα. Μπότες για όλη μέρα και στιλάτα flat σχέδια που θα λατρέψεις και πολλά ακόμη σχέδια που θα αποκτήσεις από την Νak shoes στις εκπτώσεις Νοεμβρίου!

Δες όλη την συλλογή Pikolinos εδώ



Oι ενδιάμεσες εκπτώσεις είναι από τις στιγμές που ανυπομονείς να έρθουν ώστε να ανανεωθείς και να επενδύσεις σε κομμάτια που έχεις ξεχωρίσει και θέλεις για το χειμερινό σου στιλ. Η Nak σου δίνει αυτήν την ευκαιρία και από την άνεση του σπιτιού σου! Ανακαλύψτε τη συλλογή της Νak και πολλά ακόμη brand και ζήσε μία τέλεια οn line εμπειρία shopping  στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.nak.gr με Δωρεάν Αποστολή & Αλλαγή σε όλη την Ελλάδα

Κατεβάστε το το mobile APP διαθέσιμο σε IOS & Android.

 

Read More

And More