Ενημερωμένοι τρόποι για να προσθέσεις την καμπαρντίνα στο στιλ σου (και στη ζωή σου)

Αυτή είναι ξεκάθαρα η εποχή της καμπαρντίνας, δηλαδή είναι το πανωφόρι που φοράς τώρα περισσότερο και είναι και το πιο σωστό! Η καμπαρντίνα είναι κομμάτι που όλες έχουμε στην ντουλάπα μας και σίγουρα την έχουμε φορέσει με τους κλασικούς casual τρόπους γιατί βολεύει πιο πολύ.

Τώρα λοιπόν, ήρθε η εποχή που θες να τη φορέσεις σε περισσότερες εκδοχές, αναζητάς έμπνευση και βοήθεια για new looks. Για αυτό είμαι εδώ και θα σου δείξω 3 νέους τρόπους να συνδυάσεις το αγαπημένο σου πανωφόρι τώρα.

 

1.Tartan παντελόνι

H μεγάλη αυτή τάση που φέτος έχει κάνει τα περισσότερα παντελόνια μας καρό θα συνδυαστεί με το αγαπημένο σου trench coat σε ένα απόλυτο urban συνδυασμό. Αν δεν θέλεις να φορέσεις pumps τα loafers είναι απόλυτα σωστή επιλογή αλλά μην ξεχάσεις τα statement σκουλαρίκια που θα απογειώσουν το look.

 

2.Mε midi φούστα

Διάλεξε χρώματα και δώσε color mood σε ένα everyday σύνολο .Μία φούστα σε midi γραμμή συνδυασμένη με pumps και knitwear είναι σύνολο που πας στο γραφείο σου και βόλτα στην πόλη με την αγαπημένη σου καμπαρντίνα σαν πανωφόρι.

 

3.Mε slip dress

Μία πιο sexy εκδοχή με το αγαπημένο σου slip dress και μία πρόταση αν εισια καλεσμένη σε γάμο η για ένα ποτό!Σίγουρα τα πέδιλα είναι πιο chic αν ο καιρός όμως δεν το επιτρέπει μπορείς να φορέσεις nude pumps.

Read More

And More